Ook nu onze winkel weer volledig open mag, werken wij voor de aanschaf van een (nieuwe) fiets alleen op afspraak. Maak hier direct online jouw afspraak. ×

Kinderaccessoires

Wil jij dat je kind ook veilig de weg op kan met de fiets? Kinderen zijn natuurlijk kleiner en dus minder goed zichtbaar op de weg. Daarom hebben wij bij Dekkers Tweewielers verschillende kinderaccessoires in ons assortiment. Zo kun je er gerust op zijn dat jouw kind op een veilige manier kan fietsen. Weet je niet welke kinderaccessoires geschikt zijn voor jouw kind? Stel dan gerust je vraag, de medewerkers van Dekkers Tweewielers helpen je graag.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kinderbellen, -toeters en vlaggen

Wij verkopen verschillende soorten kinderbellen, -toeters en -vlaggen, zodat jouw kind zich duidelijk hoorbaar kan maken op de weg en extra goed zichtbaar is voor andere weggebruikers. Daarnaast is het voor jouw kind natuurlijk ontzettend leuk om samen met jou of samen met zijn vriendjes of vriendinnetjes toeterend en bellend rond te fietsen op zijn mooie fiets met opvallend vlaggetje.

 

Zijwielen en kinderhelmen

Kinderen die net beginnen met fietsen zijn vaak instabiel op de fiets, waardoor de kans groter is dat ze vallen. Uiteraard is het mogelijk om kinderen eerst te laten oefenen met fietsen door zijwieltjes op de fiets te plaatsen. Bij Dekkers Tweewielers hebben wij een groot aanbod aan zijwieltjes die op elke kinderfiets kunnen worden bevestigd. Daarnaast bieden wij verschillende kinderhelmen aan. Deze kun je je kind laten dragen, wanneer je wilt voorkomen dat je kind hard op het hoofd valt en hier blijvende schade aan overhoudt.

 

Kindertassen en -manden

Je kind gaat op de fiets naar school. Dan is er ook een handige tas nodig waar de lunch of huiswerk in kan worden meegenomen. Wij hebben bij Dekkers Tweewielers ook verschillende kindertassen en -manden in ons assortiment, die op elk type kinderfiets kunnen worden bevestigd. Zo kan uw kind op een veilige manier spullen meenemen, zonder het risico dat het kind de tas verliest.

 

Kinderaccessoires eenvoudig bestellen bij Dekkers Tweewielers

Ben jij op zoek naar een nieuwe fietshelm, fietstas of fietsbel voor de fiets van je kind?  Bestel deze dan eenvoudig online. Heb je toch nog een vraag, neem dan gerust contact met ons op. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in de showroom in Wanssum, waar het ook mogelijk is om welke kinderaccessoire dan ook direct te monteren op de fiets van jouw kind.