Dekkers Tweewielers advies op maat

Onbezorgd een fiets kopen en er zeker van zijn dat je de juiste beslissing hebt gemaakt?

Het aanschaffen van je nieuwe fiets gaat niet van de een op de andere dag. Het is belangrijk om goed na te denken over jouw wensen en behoeften, voordat je daadwerkelijk je nieuwe tweewieler gaat aanschaffen. Bij Dekkers vinden wij het daarom belangrijk om mee denken en jou een echt advies op maat te geven.

Professioneel advies speciaal voor jou op maat

ANGY-3378

We kijken bij Dekkers niet alleen naar jouw wensen, maar maken juist die extra stap. Zo vinden wij het niet alleen belangrijk dat je een fiets kiest die jij echt mooi vindt. Wij vinden het ook belangrijk dat je nieuwe fiets echt past bij jou als persoon. Zo kijken we naar je lengte en het doel waar je de nieuwe fiets voor gaat gebruiken. In onze winkel kunnen we gebruik maken van onze full bodyscan en zo de perfecte framemaat voor jou bepalen. Ben je niet in staat om naar onze winkel te komen? Dan kunnen wij via verschillende gegevens de juiste framemaat op afstand bepalen.

Een proefrit maken

Nadat wij uitgebreid hebben gesproken over de wensen en behoeften, gaan we samen kijken naar de fiets die daarbij past. Hierbij hoort ook het maken van een proefrit op ons testparcours. Wij willen er namelijk zeker van zijn, dat ons advies ook echt aan jouw verwachtingen voldoet. Op basis van deze proefrit en de bodyscan kunnen wij de instelling van het stuur, het zadel, de pedalen en de handvaten volledig aanmeten. Na de proefrit niet helemaal tevreden, dan passen wij de instellingen direct voor je aan.

 Zo geniet jij uiteindelijk van jou op maat geadviseerde fiets!

ANGY-3658