Interesse in een nieuwe fiets voor 2021?

Winkel_3

We merken dat de levertijden van onze leveranciers enorm oplopen. Vandaar ook ons advies om zo snel mogelijk een afspraak te maken, zodat we jou telefonisch en digitaal verder kunnen helpen. Dus om uiteindelijk een grote teleurstelling te voorkomen, neem contact met ons op voor een vrijblijvend informatief gesprek.

Ondanks dat onze winkel helaas gesloten moet blijven, denken wij natuurlijk in oplossingen, in plaats van problemen.

We zijn helemaal met de tijd meegegaan!

Dus we kunnen nu samen met jullie via het online programma Teams videobellen. Met dit gebruiksvriendelijke programma kunnen we namelijk ook ons eigen computerscherm met jou delen. Zo kunnen we alle wensen en opties duidelijk in beeld brengen.

Nog niet bekend met Teams? Uiteraard ook geen probleem. Wij hebben hiervoor een instructiepagina gemaakt die we per mail met jou kunnen delen. Kom je er naar aanleiding van onze instructies toch niet uit? Neem dan telefonisch contact met ons op of vraag familie, vrienden of kennissen of zij een handje kunnen helpen.

Samen komen we er zeker uit!

Vervolgens komen we graag met een aantal fietsen jouw kant op, zodat je de fietsen goed kunt bekijken. Onze demo-modellen zijn er zelfs voor om een aantal dagen uit te testen.

Mocht je dus voor het fietsseizoen weer begint, een nieuwe fiets willen hebben. Dan adviseren we je om van bovenstaande optie gebruik te maken.

Winkel

Heb je al een afspraak ingepland voor bijvoorbeeld een informatief gesprek? Wacht dan nog even ons telefoontje af. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om alle opties te bespreken.

Heb je al een afspraak gemaakt om je nieuwe fiets op te halen? Wacht dan ook even ons telefoontje af. We nemen ook in dit geval contact met je op, zodat we een afspraak in kunnen plannen om de fiets bij je thuis te bezorgen.

Het is op het moment nog onduidelijk of we jou in onze winkel mogen ontvangen om de fiets af te leveren. Zodra we hier meer duidelijkheid over hebben, zal dit gelijk gecommuniceerd worden. Tot die tijd komen we alle nieuwe fietsen thuisbezorgen.

Winkel

Werkplaats 

Werkplaats

Onze werkplaats mag openblijven. Alle onderhoudsbeurten die ingepland staan, gaan gewoon door. Uiteraard kunnen er ook nieuwe afspraken voor onderhoudsbeurten of reparaties worden gemaakt.

Onze gratis haal- en brengservice routes blijven rijden. Voelt het voor jou dus fijner om thuis te blijven? Geen enkel probleem. Dan komen we je fiets graag thuis ophalen. We zullen te allen tijde voor je klaarstaan!

De mogelijkheid om je eigen fiets te brengen, blijft er ook gewoon. Wanneer je wilt wachten tot je fiets klaar is, heb je meerdere opties:

  • We hebben een mooie wandelroute voor jullie uitgestippeld achter ons pand in het bos. Frisse lucht en beweging zijn belangrijke factoren voor je lichaam. Vooral in deze tijden.
  • Wanneer je toch liever binnen blijft, hebben we een ruime zithoek voor jullie gecreëerd. Deze hoek is uiteraard voorzien van alle RIVM-maatregelen.

Wanneer je nog vragen en/of opmerkingen hebt, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We zullen er alles aan blijven doen om jou zo goed mogelijk te helpen.

Zithoek

Website

Via onze eigen website dekkerstweewielers.nl kun je veel informatie terugvinden over onze nieuwe fietsen, onderdelen en accessoires.

We zijn achter de schermen vrijwel voortdurend bezig om de website te perfectioneren. Dagelijks worden er automatische updates uitgevoerd, zodat alles zo actueel mogelijk is. 

Mocht je er via de website niet uit komen, neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op. Wij helpen je natuurlijk graag verder!