Onbezorgd fietsen op jouw e-bike

Na aanschaf van een elektrische fiets wil je natuurlijk niet dat jouw nieuwe aankoop iets overkomt. Daarom is het van belang om zaken goed te regelen, voordat er onverhoopt toch iets gebeurt. Met ons unieke mobiliteitspakket voorkom je onverwachte kosten.

Mobiliteitspakket voor de elektrische fiets:

Jouw fiets is onze zorg. Wij doen er daarom alles aan dat je, na de aankoop van een e-bike, niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Een goede verzekering is hierbij erg belangrijk, maar helaas ook erg kostbaar. Met het Dekkers Mobiliteitspakket ben je vijf jaar lang beschermt tegen onderhoud, diefstal en schades. Geen vervelende verrassingen en extra kosten.

5 jaar lang de verzekering inbegrepen

- 5 jaar verzekerd tegen diefstal
- 5 jaar casco verzekerd
- 5 jaar recht op 24/7 pechhulp in Europa (bij pech word je thuisgebracht)

5 jaar lang al het onderhoud inbegrepen

- Inclusief alle onderhoudsbeurten
- Accu        
- Gratis vervanging van slijtage delen, banden, kettingen etc.
- Geen kosten voor arbeidsloon
- Geen onverwachte kosten

Het Dekkers Mobiliteitspakket bevat:

ANGY-3762

Accugarantie

Gegarandeerd een goed werkende accu

De accu van een elektrische fiets zorgt ervoor dat de motor wordt voorzien van energie, waardoor fietsondersteuning geboden kan worden. Het is dus ontzettend belangrijk om een e-bike met een goed werkende accu te hebben. Na een bepaalde tijd en een bepaald aantal kilometers kan het zijn dat de accu wordt aangetast, en de capaciteit verminderd. Mocht de capaciteit van de accu minder dan 50% bedragen, dan vervangen wij kosteloos jouw accu. Dit zorgt ervoor dat jij vijf jaar lang onbezorgd kunt genieten van jouw e-bike. 


Vervanging van slijtage onderdelen

Tijdige vervanging van essentiële onderdelen

Om optimaal gebruik te maken van jouw tweewieler is het van belang om verschillende onderdelen tijdig te vervangen. Een aantal onderdelen van een fiets worden na verloop van tijd of na een bepaald aantal kilometers zo zeer aangetast, dat het slim is om deze te vervangen. Onderdelen die sneller last krijgen van slijtage zijn bijvoorbeeld banden en kettingen. Een tijdige vervanging van deze onderdelen zorgt ervoor dat jij langer kunt genieten van jouw fiets! Met het mobiliteitspakket worden deze slijtage onderdelen altijd tijdig vervangen, zonder extra kosten! 

ANGY-3330
ANGY-3345_1

Onderhoud inbegrepen

Zo, dat is snel!

Bij het mobiliteitspakket is al het onderhoud inbegrepen voor de duur van vijf jaar. En met met alle onderhoudsbeurten, bedoelen wij ook echt alle onderhoudsbeurten. Wij bieden graag een service waarbij je geen zorgen hoeft te maken over onderhoud, waardoor je net wat meer kunt genieten van jouw elektrische fiets.


Geen onverwachte kosten

Geen onverwachte kosten, wel zo fijn

  • Mocht je van plan zijn om een nieuwe elektrische fiets aan te schaffen, dan is dit natuurlijk een weloverwogen keuze. Echter wordt er in sommige gevallen vooraf niet goed nagedacht over bijvoorbeeld een verzekering of onderhoud van de elektrische fiets. Aangezien een e-bike vaak een stukje duurder is ten opzichte van een normale fiets, kunnen er vervelende hoge kosten om de hoek komen kijken na aanschaf. Denk bijvoorbeeld aan jaarlijkse onderhoudsbeurten, vervanging van slijtage onderdelen en een goede verzekering. Om ervoor te zorgen dat je niet te maken krijgt met deze ongewenste onverwachte kosten, heeft Dekkers Tweewielers een mobiliteitspakket. Met dit mobiliteitspakket hoef jij je geen zorgen te maken over onverwachte kosten voor een termijn van vijf jaar.


ANGY-3328
ANGY-3373

Verzekering

Goed verzekerd, wel zo fijn

Een elektrische fiets is vaak een stuk meer in de prijs dan een gewone fiets. En helaas komt het in Nederland voor dat dieven het gemunt hebben op andermans e-bikes. Wij snappen natuurlijk ook wel dat iedereen graag even stevig doortrapt op een e-bike van Dekkers. Maar dan hebben wij toch liever dat deze personen de e-bike bij ons in de showroom of online aanschaffen, in plaats van andermans eigendom ontvreemden. Mocht het nou onverhoopt voorkomen dat dit bij jouw e-bike gebeurt, dan wil je hier natuurlijk niet zelf voor opdraaien. Hierdoor is het mogelijk om een verzekering af te sluiten, waardoor je verzekerd bent tegen diefstal en schade.

Schade

Schade, altijd vervelend

Schade aan jouw (elektrische) fiets is natuurlijk altijd vervelend. Of de schade nu is ontstaan door een aanrijding, een ongeval of door bijvoorbeeld stormschade. Het kan zijn dat er op het eerste oog niet veel aan de hand lijkt, maar met name bij een e-bike is het verstandig om dit toch de laten controleren door een expert. Het kan namelijk zomaar zijn dat door een lelijke val bepaalde vitale onderdelen een klap hebben gekregen. Daardoor is het verstandig om vooraf alles goed geregeld te hebben, mocht je onverhoopt schade krijgen. Met het afsluiten van het Dekkers Mobiliteitspakket voorkom jij vijf jaar lang onverwachte kosten.

ANGY-3752_1
ANGY-3596

Hulpverlening

Sta je ergens in Europa met pech, dan word je opgehaald

Mocht er iets gebeuren met jouw e-bike dan is dat ontzettend vervelend. Als je het mobiliteitspakket hebt afgenomen, krijg je vijf jaar lang pechhulp door heel Europa. Wanneer je met een lekke band om de hoek van jouw woning staat of met panne op een zandpaadje in the middle of nowhere, je wordt altijd opgehaald. Een andere bijkomstigheid van dit pakket is dat al het onderhoud is inbegrepen, je hoeft je dus geen zorgen te maken over onderhoudskosten na een pechgeval.

Diefstal

Houdt de dief!

Nederland is het land met het meeste aantal fietsen per inwoner. Maar helaas houdt dat ook in dat er in Nederland regelmatig fietsen worden ontvreemd. Jij wilt natuurlijk niet dat jouw net gekochte e-bike iets overkomt of zelfs meegenomen wordt. Mocht dit wel het geval zijn, dan is het natuurlijk fijn als je goed verzekerd bent. Met het mobiliteitspakket van Dekkers ben jij vijf jaar lang verzekerd tegen diefstal én casco verzekerd. Onder dit pakket vallen ook pechhulp en al het onderhoud. Zo voorkom je vervelende onverwachte kosten en beperk je financiële schade bij een mogelijke diefstal.


JEP_1610-KEUZE-HR