Batavus

Fietsen van Batavus blijven populair in Nederland. Door de voortdurende innovaties, het gebruik van hoogwaardige materialen en het kenmerkende design van de fietsen blijft Batavus modellen produceren die steeds veiliger en comfortabeler worden. Wij begrijpen dan ook dat jij voor het betrouwbare merk Batavus kiest!

10 producten

Sorteer op:

Batavus: al meer dan 100 jaar oud

Op 15 september 1904 opent Andries Gaastra een winkel in uurwerken en naaimachines, maar al na twee jaar stapt hij over op de productie van fietsen. Batavus viert in 1956 dan ook de officiële opening van de modernste fietsfabriek ter wereld in Heerenveen. Sindsdien ontwikkelen en produceren zij fietsen met een ontzettend grote passie, die tot uiting komt in een topcollectie van stadsfietsen, elektrische fietsen, toerfietsen en kinderfietsen. Hierin blijft Batavus innoveren door steeds weer nieuwe slimme en bruikbare zaken aan de fiets toe te voegen waardoor fietsen op een Batavus nog veiliger en comfortabeler wordt.

Gebruik van hoogwaardige materialen

Batavus maakt in al zijn fietsen gebruik van hoogwaardige materialen en onderdelen. Er wordt altijd gebruik gemaakt van aluminium 7005, een materiaal dat zeer makkelijk te gebruiken is met produceren, maar tegelijkertijd zeer sterk is. Daarnaast worden de onderdelen in de Batavusfabriek zelf geproduceerd of komen ze van partners die Batavus vertrouwt. De Batavus Ergo Matic Plus stuurpen zorgt ervoor dat je de juiste, bij jou passende zithouding op een makkelijke manier instelt. Door middel van een hendel verstel je het stuur tot hij in de positie staat die jij wilt.

Het design van de Batavus fiets

Qua uiterlijk blijft een Batavus fiets gedurende meerdere jaren ontzettend mooi, want Batavus loopt al decennia voorop als het gaat om het streven naar de perfecte lakkwaliteit om roest en beschadigingen te voorkomen. Veel Batavus fietsen hebben dan ook een lak met maar liefst vijf laklagen. Batavus probeert met het design en de styling van zijn fietsen zo veel mogelijk met zijn tijd mee te gaan. Ze gebruiken moderne materialen in hun productie, denken na over sprekende kleurcombinaties en zorgen voor fraaie details en een verzorgde afwerking. Daarbij heeft elke Batavus zijn eigen karakter.

Plezierig fietsen op een Batavus

Door het gebruik van hoogwaardige materialen en het design van de Batavus fiets is het erg plezierig fietsen op een Batavus. Maatvoering en verhoudingen nodigen uit tot een perfect zithouding. Veel onderdelen kun je daarnaast handmatig en snel verstellen om je houding aan verschillende omstandigheden aan te passen. Sommige fietsen bieden extra royale op- en afstapruimte, wat fietsen voor jou nog makkelijker maakt.

Een Batavus fiets eenvoudig online bekijken bij Dekkers Tweewielers

Ben je van plan een fiets van het vertrouwde merk Batavus aan te schaffen? Verstandige keuze! Wij hebben zowel e-bikes als verschillende occasions in ons assortiment.

Natuurlijk wil jij jouw toekomstige fiets uitgebreid testen. Kies jouw fiets uit in ons overzicht hierboven. Kies voor "proefrit plannen" en kom de fiets natuurlijk uitgebreid testen op ons fietsparcours van maar liefst twee kilometer lang. Nadat jij je fiets uitgebreid hebt getest, zorgen wij dat deze compleet op jouw maten wordt afgesteld. Onze monteurs stellen jouw fiets zo af, dat jij perfect op je gloednieuwe fiets zit!

Liever eerst meer informatie over de verschillende fietsen? Plan dan een adviesgesprek in! Zo kunnen we samen op zoek naar de juiste fiets voor jouw gebruik.

© 2024 - Dekkers Tweewielers Wanssum B.V.
Created by LR Internet