Cortina

Op zoek naar een goede elektrische fiets of stadsfiets? Dan ben je bij Cortina aan het juiste adres. Of je nu naar je werk, school of de sportclub gaat, met een Cortina fiets zit je altijd goed!

Sterk, betrouwbaar én mooi. Dat zijn drie sterke kenmerken om de fietsen van Cortina te omschrijven. Er wordt dan ook veel aandacht aan het design van de fietsen besteedt. In de jaren 70 is het merk op de markt gekomen. Toen waren het vooral degelijke stadsfietsen. Door de jaren heen is het merk steeds meer aandacht gaan besteden aan het design van de fietsen. Ook de beleving van een fiets wordt namelijk steeds belangrijker. Daarom verkopen ze nu allerlei trendy fietsen. Van een stijlvol strak tot lekker kleurrijk en fris design. Kortom, voor elk wat wils.

13 producten

Sorteer op:

Cortina elektrische fiets

De elektrische fietsen van Cortina kunnen zowel in het midden van het wiel als in het voorwiel de motor hebben. De plaats van de motor is niet alleen bepalend voor het uiterlijk van de fiets, maar ook voor de rijeigenschappen. De modellen met een voorwielmotor zijn vaak wat goedkoper dan de fietsen met een middenmotor. Deze laatste zijn vaak wat luxer in uitvoering, wat natuurlijk ten goede komt van de rijeigenschappen. Dit maakt ze erg geschikt voor intensiever gebruik en lange fietstochten.

Naast de motorkeuze is ook de juiste accu voor je fiets erg belangrijk. Hoe langer je wilt fietsen, hoe sterker de accu moet zijn. Daarom is het belangrijk om van tevoren goed na te denken waar je de fiets voor wilt gebruiken. Wil je hem vooral voor woon-werkverkeer gebruiken of wil je ook lange toertochten met de fiets gaan maken? Laat je goed adviseren over welke elektrische fiets het beste bij jou past!

Praktische Tips voor het Kiezen van de Juiste Cortina-fiets

Bij het kiezen van een Cortina-fiets is het belangrijk om rekening te houden met je rijgewoonten. Ook jouw behoeften en de stijl die het beste bij je past zijn belangrijk. Ga voor een model dat perfect aansluit bij jouw persoonlijkheid en manier van leven. Het perfecte model vind je tijdens een adviesgesprek bij ons. Daar kun jij de ideale fiets(en) uitproberen en uitkiezen.

Eenvoudig online bestellen

Fietsen van Cortina, maar ook van andere merken kun je eenvoudig online bekijken. Plan direct een proefrit bij ons in het experience center. Bestel je jouw fiets? Dan kun je van tevoren je lengte en gewicht doorgeven. Dan stellen wij de fiets af op jouw maten. Ben je er nog niet helemaal uit welke fiets je wilt? Neem dan gerust contact met ons op! Wij adviseren je graag.

Je kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom, waar je de fiets voor aankoop uitgebreid kunt testen.

© 2024 - Dekkers Tweewielers Wanssum B.V.
Created by LR Internet