Kalkhoff

4 producten

Sorteer op:

Topkwaliteit

Ontdek de hoogwaardige kwaliteit en vernieuwende ontwerpen van Kalkhoff fietsen. Als een leidende naam in de fietswereld, combineert Kalkhoff Duitse technologie met eigentijds design om de ultieme fietservaring te bieden. Of je nu zoekt naar een elektrische fiets met hoge of lage instap, er is altijd een Kalkhoff model dat naadloos aansluit op je stijl en behoeften. Kies voor duurzaamheid, gemak en elegantie – kies voor Kalkhoff.

Accessoires voor Jouw Kalkhoff

Afgezien van hun duurzaamheid, bieden Kalkhoff fietsen talloze opties voor accessoires die je fietservaring naar een hoger niveau tillen. Denk bijvoorbeeld aan praktische fietstassen die perfect passen op de bagagedragers, waardoor je moeiteloos boodschappen of werkspullen kunt meenemen. Ook zijn er geavanceerde sloten beschikbaar die diefstal bemoeilijken.

Hoe Ver Kan Ik Rijden met Mijn Elektrische Kalkhoff?

De afstand die je kunt afleggen met je elektrische fiets hangt af van het aantal Wattuur (Wh) van de bijgeleverde accu. Dit kan variëren, bijvoorbeeld 300 Wh, 400 Wh of zelfs 500 Wh. Gemiddeld genomen kun je met elke 100 Wh ongeveer 26 km rijden. Echter, de daadwerkelijke afstand wordt beïnvloed door diverse factoren: het terrein, weersomstandigheden zoals windrichting, je eigen gewicht en wat je meeneemt, en de conditie van de wegen. Wil je hier meer over weten? Lees dan onze blog over de actieradius.

Maak een Proefrit op een Elektrische Kalkhoff Fiets

Wil je zeker weten dat je de perfecte elektrische Kalkhoff fiets voor jou uitkiest? Breng een bezoek aan de winkel in jouw buurt en maak een kosteloze en vrijblijvende proefrit. Weet je al welk specifieke model je graag wilt uitproberen? Klik op een van de beschikbare elektrische Kalkhoff fietsen en plan direct je proefrit.

© 2024 - Dekkers Tweewielers Wanssum B.V.
Created by LR Internet