Wij zijn op Koningsdag gesloten

Koga

Koga staat voor 100% Nederlandse kwaliteit. Sinds 1974 maakt Koga fietsen. Deze worden handgemaakt én ontworpen in Nederland. Koga heeft daarnaast een actieve connectie met de wielersport waardoor ze voldoende kennis hebben voor de beste sportfietsen. De fietsen zijn hierdoor uitzonderlijk licht en glad afgewerkt, wat zorgt voor optimaal fietscomfort. Koga is dan ook bekend van haar race- en toerfietsen van topkwaliteit.

Deze kennis uit de wielersport gebruiken ze ook om hun stadsfietsen en elektrische fietsen te optimaliseren. Hierdoor kunnen ze ook deze fietsen aanbieden in topkwaliteit en is het een echt allround fietsmerk.

6 producten

Sorteer op:

Koga elektrische fietsen

De elektrische fietsen van Koga hebben alles wat je wenst: goede rijeigenschappen, hoogwaardige onderdelen en zien er ook nog eens mooi en strak uit. Deze zijn te verkrijgen in verschillende montages, motorsystemen en accutypen. Dus of je nu lange tochten wil maken of dagelijks kortere stukken, er is altijd een geschikte fiets voor jou.

Naast elektrische stadsfietsen heeft Koga ook elektrische hybride fietsen. Deze zijn net wat sportiever dan de stadsfietsen en hierdoor meer geschikt voor lange afstanden, waardoor jij lekker lang op ontdekkingstocht kunt gaan op je gloednieuwe Koga fiets.

Een fiets die bij jou past

Bij Dekkers Tweewielers gaan we op zoek naar een fiets die bij jou past! Naast Koga hebben wij nog meer bekende en kwalitatieve merken in ons assortiment zoals Cube, Trek en natuurlijk de alom bekende Gazelle.

Samen met jou gaan we kijken waarvoor je de fiets wilt gebruiken. Ga je er iedere dag mee naar je werk? Fiets je af en toe naar de supermarkt? Of ben je fanatiek sporter op de fiets? Voor elke situatie is er een passende fiets te vinden. Als we een geschikte fiets gevonden hebben mag je deze meteen uittesten bij onze showroom. Wij hebben namelijk een testparcours van maar liefst 2 kilometer lang, direct gelegen achter onze winkel. Als je de fiets koopt, zullen wij deze compleet op jouw maten afstellen, zodat je extra veel fietscomfort en plezier beleeft aan jouw gloednieuwe fiets.

Natuurlijk kun je jouw fiets ook online bestellen. Wij bezorgen jouw nieuwe fiets gratis aan huis. Bij het doorgeven van je lengte en gewicht zorgen wij ervoor dat de fiets meteen goed afgesteld is. Zo kun je meteen van start!

© 2024 - Dekkers Tweewielers Wanssum B.V.
Created by LR Internet