Wij zijn op Koningsdag gesloten

RIH

Ben je op zoek naar een betrouwbare fiets, die tegelijkertijd betaalbaar blijft? Dan is RIH hét merk voor jou. Door de lange garantie blijf jij jaren zeker van een goede fiets zonder extra kosten! Alle materialen van de fietsen worden door RIH zelf gemaakt, dus de fabrikant zelf weet problemen met zijn fietsen direct op te lossen. Zekerheid en veiligheid: daar staat RIH voor!

7 producten

Sorteer op:

RIH-fietsen: het merk van wereldkampioenen

Het merk RIH wordt in 1921 opgericht door de gebroeders Bustraan in de Amsterdamse Jordaan. Hier werden de eerste RIH-racefietsen gebouwd. Al sinds het begin is RIH met meerdere wereldkampioenen succesvol geweest bij het baanwielrennen. In 1990 werd Leontien van Moorsel wereldkampioene achtervolging op een RIH-fiets en werd Ingrid Haringa in 1991 en 1992 wereldkampioene sprint op een RIH fiets! In 1995, wanneer de derde generatie zich in het bedrijf aandient, ontwikkelt RIH de eerste elektrische fiets. Dit wordt een referentie in de snelgroeiende wereld van elektrische fietsen vanwege de vele noviteiten, de bediening van het batterijslot en het opstarten van de fiets zonder sleutel. Ook met het comfortabele fietsgedrag en de grote actieradius onderscheidt RIH zich enorm van de rest van de markt.

De kwaliteit van RIH-fietsen

RIH is zo overtuigd van de geleverde kwaliteit en gekozen materialen van hun fietsen, dat ze als enige fabrikant standaard 3 jaar garantie geeft op elke e-bike. Deze kwaliteit komt mede voort uit het feit dat sinds de oprichting van RIH de fietsen in zijn geheel in Nederland worden ontworpen, ontwikkeld en getest. Hierdoor is RIH niet afhankelijk van andere fabrikanten als het om service, reparatie en of doorontwikkeling gaat. Het grootste deel van de assemblage van de RIH-fiets wordt daarbij tot op de dag van vandaag veelal met de hand uitgevoerd in Venlo. Alleen zo kan deze maximale kwaliteitsnorm van alle fietsen behaald worden.

De RIH-fietsen bij Dekkers Tweewielers

Bij Dekkers Tweewielers hebben wij verschillende e-bikes van het merk RIH in ons assortiment. Een van deze e-bikes is van het type X-Omega. Bijzonder aan dit type fiets is dat hij ook als gewone fiets te gebruiken is. Wanneer de accu van de e-bike dus leeg is, kun je gewoon doorfietsen op eigen trapkracht. Daarnaast heeft de X-Omega traploze versnellingen en een gesloten kettingkast. De sterke en stille middenmotor geeft je veel kracht wanneer je in de bergen fietst.

Daarnaast hebben wij bij Dekkers Tweewielers e-bikes van het type Omega in het assortiment. Het grootste verschil met de X-Omega fietsen is dat dit type een voorwielmotor heeft. Dit geeft een bijzonder comfortabele en gelijkmatige ondersteuning, waardoor je altijd het gevoel hebt dat je de complete controle over de fiets hebt. Dit geldt ook wanneer je de ondersteuning wat hoger hebt staan. Bij alle e-bikes van RIH geldt dat je 10 jaar garantie hebt op het frame, en 3 jaar op de overige delen.

Als laatste heeft Dekkers Tweewielers nog een aantal reguliere occasion-fietsen van het merk RIH op voorraad. Dit zijn zeer degelijke fietsen met een stevig frame. Ze zorgen voor een plezierige fietsrit!

Een RIH fiets eenvoudig online bestellen bij Dekkers

Ben je van plan een fiets van het kampioenenmerk RIH aan te schaffen? Verstandige keuze! Zoals hierboven beschreven, hebben wij verschillende modellen e-bikes van RIH in ons assortiment. Tip: bij de aanschaf van een splinternieuwe RIH fiets krijg je ook nog eens een fietsclinic cadeau! Zo kun jij jouw nieuwe fiets testen bij ons op het terrein en ga je vervolgens veilig de weg op.

Voor de aanschaf kun je de fiets natuurlijk uitgebreid testen op ons fietsparcours van maar liefst twee kilometer lang. Nadat jij je fiets uitgebreid hebt getest, zorgen wij dat deze compleet op jouw maten wordt afgesteld. Onze monteurs stellen jouw fiets zo af, dat jij perfect op je gloednieuwe fiets zit!

Bestel jij je favoriete fiets liever direct online? Dat kan natuurlijk ook! Wij verzenden jouw fiets gratis. Wanneer je na ontvangst toch problemen met je fiets ondervindt, ben je natuurlijk altijd welkom in onze showroom, waar onze medewerkers jouw problemen oplossen.

© 2024 - Dekkers Tweewielers Wanssum B.V.
Created by LR Internet