Pfautec ScooboProductomschrijving

Driewielfiets – Pfautec Scoobo

Een driewielfiets heeft een speciale samenstelling en is geheel aan te passen naar jouw persoonlijke wensen. Onze speciaal opgeleide verkoopadviseurs bekijken graag de mogelijkheden.

Dit is een van de mogelijke samenstellingen van de Pfautec Scoobo. Er zijn meerdere configuraties mogelijk afhankelijk van jouw wensen. Bij Dekkers Tweewielers hebben we altijd diverse demo-modellen op voorraad voor een proefrit zodat we samen met jou kunnen bekijken wat het beste bij jou past.

In het E-Bike Experience Center van Dekkers Tweewielers in Wanssum, Noord-Limburg vindt je een uitgebreide collectie aangepaste fietsen en zorgfietsen die speciaal zijn ontworpen voor mensen met verschillende mobiliteitsbeperkingen. Voor het beste advies maak je direct online een afspraak in onze showroom.

Pfautec Scoobo kopen bij Dekkers Tweewielers?

Wil jij persoonlijk advies over deze Pfautec Scoobo? Breng dan een bezoek aan het E-Bike Experience Center van Dekkers Tweewielers in Wanssum of onze nieuwste E-Bike Store in Vlodrop (bij Roermond). Hier vind je meer dan 2400m2 aan e-bike fietsbeleving. We bieden antwoord op al je fietsvragen, geven deskundig advies zodat jij de (elektrische) fiets krijgt die perfect bij jou past. Want bij Dekkers gaan we voor fietsen met een lach.

Plan nu een GRATIS proefrit bij een van de fietsspecialisten van Dekkers Tweewielers.

Specificaties

Productnummer 21-SCT-04-00003
Merk Pfautec
Model Scoobo
Type Driewieler
Kleur Iron Glimmer
Accu capaciteit 500wh
Meerdere comfiguraties mogelijk Ja
Toon meer specificaties
© 2024 - Dekkers Tweewielers Wanssum B.V.
Created by LR Internet