Wij zijn op Koningsdag gesloten

Pfautec Lage instap fiets S3


vanaf € 2.599,00 incl. Premium Pakket

informeer naar de levertijd


Omschrijvingen

Lage instap fiets – Pfautec Lage instap fiets S3

Een lage instap fiets heeft een speciale samenstelling en is geheel aan te passen naar jouw persoonlijke wensen. Onze speciaal opgeleide verkoopadviseurs bekijken graag de mogelijkheden.

Dit is een van de mogelijke samenstellingen van de Pfautec lage instap fiets S3. Er zijn meerdere configuraties mogelijk afhankelijk van jouw wensen. Bij Dekkers Tweewielers hebben we altijd diverse demo-modellen op voorraad voor een proefrit zodat we samen met jou kunnen bekijken wat het beste bij jou past.

In het E-Bike Experience Center van Dekkers Tweewielers in Wanssum, Noord-Limburg vindt je een uitgebreide collectie aangepaste fietsen en zorgfietsen die speciaal zijn ontworpen voor mensen met verschillende mobiliteitsbeperkingen. Voor het beste advies maak je direct online een afspraak in onze showroom.

Pfautec Lage instap fiets S3 kopen bij Dekkers Tweewielers?

Wil jij persoonlijk advies over deze Pfautec Lage instap fiets S3? Breng dan een bezoek aan het E-Bike Experience Center van Dekkers Tweewielers in Wanssum. Hier vind je meer dan 2000m2 aan e-bike fietsbeleving. We bieden antwoord op al je fietsvragen, geven deskundig advies zodat jij de (elektrische) fiets krijgt die perfect bij jou past. Want bij Dekkers gaan we voor fietsen met een lach.

Plan nu een GRATIS proefrit bij een van de fietsspecialisten van Dekkers Tweewielers.

Specificaties

Productnummer 21-ZW-03-00001
Merk Pfautec
Model Lage instap fiets S3
Type Lage instap
Kleur Highland Grey
Accu capaciteit 324wh
Meerdere comfiguraties mogelijk Ja
Toon meer specificaties
© 2024 - Dekkers Tweewielers Wanssum B.V.
Created by LR Internet