Wij zijn op Koningsdag gesloten

PF Mobility Disco


vanaf € 5.590,00 incl. Premium Pakket

Nog 1 model uit voorraad leverbaar


Omschrijvingen

Driewielfiets – PF Mobility Disco

Een driewielfiets heeft een speciale samenstelling en is geheel aan te passen naar jouw persoonlijke wensen. Onze speciaal opgeleide verkoopadviseurs bekijken graag de mogelijkheden.

Dit is een van de mogelijke samenstellingen van de PF Mobility Disco. Er zijn meerdere configuraties mogelijk afhankelijk van jouw wensen. Bij Dekkers Tweewielers hebben we altijd diverse demo-modellen op voorraad voor een proefrit zodat we samen met jou kunnen bekijken wat het beste bij jou past.

In het E-Bike Experience Center van Dekkers Tweewielers in Wanssum, Noord-Limburg vindt je een uitgebreide collectie aangepaste fietsen en zorgfietsen die speciaal zijn ontworpen voor mensen met verschillende mobiliteitsbeperkingen. Voor het beste advies maak je direct online een afspraak in onze showroom.

PF Mobility Disco kopen bij Dekkers Tweewielers?

Wil jij persoonlijk advies over deze PF Mobility Disco? Breng dan een bezoek aan het E-Bike Experience Center van Dekkers Tweewielers in Wanssum. Hier vind je meer dan 2000m2 aan e-bike fietsbeleving. We bieden antwoord op al je fietsvragen, geven deskundig advies zodat jij de (elektrische) fiets krijgt die perfect bij jou past. Want bij Dekkers gaan we voor fietsen met een lach.

Plan nu een GRATIS proefrit bij een van de fietsspecialisten van Dekkers Tweewielers.

Specificaties

Productnummer Disco3w-003
Merk Disco
Model Disco
Type Driewieler
Kleur Metallic Blauw
Accu capaciteit 400wh
Meerdere comfiguraties mogelijk Ja
Toon meer specificaties
© 2024 - Dekkers Tweewielers Wanssum B.V.
Created by LR Internet