Wij zijn op Koningsdag gesloten

Urban Arrow Family Performance Plus 545WhOmschrijvingen

De Urban Arrow Family Performance Plus is de sportieve keuze om je kinderen veilig en snel te vervoeren. De fiets heeft een licht aluminium frame en is gemakkelijk wendbaar zodat je soepel door het verkeer zigzagt.

 

Deze bakfiets is uitgevoert met het geruisloze 75NM Bosch performance systeem. Dit systeem is het meest veelzijdige aandrijvingssysteem van Bosch. Of je nu naar school of het kinderdagverblijft fietst of voor je plezier een rondje fietst: dit systeem biedt de juiste ondersteuning op het juiste moment. Daarbij is deze fiets voorzien van het intuïtieve Bosch Kiox 300 smart-display. In combinatie met de app houd je fitness gegevens bij of navigeer je naar je bestemming.

 

Naast het betrouwbare Bosch systeem is deze bakfiets uitgevoerd met het traploze Enviolo schakelsysteem en een onderhoudsarme riemaandrijving. Daarbij zorgt het hydraulische remsysteem ervoor dat je snel, maar gecontroleerd, tot stilstand komt.

 

Met de beschikbare Urban Arrow accessoires zorg je ervoor dat de fiets helemaal is aangepast aan jouw gezin. Bijvoorbeeld met een opklapbaar bankje of een extra zitje achterop. Niet met de auto, maar lekker fietsen. Wat wil je gezin nog meer!

Urban Arrow Family Performance Plus 545Wh kopen bij Dekkers Tweewielers?

Wil jij persoonlijk advies over deze Urban Arrow Family Performance Plus 545Wh? Breng dan een bezoek aan het E-Bike Experience Center van Dekkers Tweewielers in Wanssum. Hier vind je meer dan 2000m2 aan e-bike fietsbeleving. We bieden antwoord op al je fietsvragen, geven deskundig advies zodat jij de (elektrische) fiets krijgt die perfect bij jou past. Want bij Dekkers gaan we voor fietsen met een lach.

Plan nu een GRATIS proefrit bij een van de fietsspecialisten van Dekkers Tweewielers.

Specificaties

Productnummer 2322013L
Merk Urban Arrow
Accu capaciteit 545wh
Model Family Performance Plus
Aandrijving Riemaandrijving
Aantal versnellingen Enviolo Traplozeversnelling
Remsysteem Hydraulische schijfremmen
Merk & Type motor Bosch Performance Line 75Nm
Motor locatie Midden
Display type Kiox 300 - LED Remote
Maximaal toegestaan gewicht 250kg
Kleur Zwart
Accesoire opties Extra bankje, Maxi Cosi adapter, Regen- /zonnehuiven, Vloermat, Kinderstoel adapter, Achterdrager, Bagagenet, Poncho/Parka, Dualbattery, Afdekzeil
Toon meer specificaties
© 2024 - Dekkers Tweewielers Wanssum B.V.
Created by LR Internet