Cube Kathmandu Hybrid C:62 SLX 400XOmschrijvingen

Met zijn geavanceerde C:62 carbon frame en stijve carbon vork heeft de Kathmandu Hybrid C:62 SLX 400X dezelfde stoere uitstraling als zijn illustere voorouders, maar met een nieuwe focus op een lager gewicht. De nieuwe Bosch SX-motor en Kiox-display met 400 Wh batterij zetten het slanke thema voort en leveren tot 55 Nm aan soepel koppel via Shimano's uitgebreide Deore 1x12 versnellingen en robuuste Newmen Beskar 30 wielen geschoeid met gripvaste Schwalbe G-One Overland 50 mm banden en ultralichte Schwalbe Aerothan binnenbanden. Er is uiteraard een volledige reeks praktische accessoires, zodat u op alles voorbereid bent, of het nu een reis door de stad of over land is. En met de krachtige hydraulische schijfremmen van Shimano Deore kun je onder alle weersomstandigheden veilig vertragen en stoppen. Het is misschien licht, maar het is geen lichtgewicht.

KATHMANDU
CUBE's iconische Kathmandu-serie krijgt een carbon-frame, Bosch SX-aangedreven boost.

Kathmandu, genesteld in de uitlopers van de Himalaya, wordt algemeen beschouwd als 's werelds belangrijkste avonturenhoofdstad. CUBE's robuuste, aanpasbare Kathmandu-assortiment heeft altijd die geest van ontdekking gekanaliseerd. Nu, met een elegant nieuw carbon frame en vork, brengt de Kathmandu Hybrid C:62 de wereld nog dichterbij.

De sleutel tot het nieuwe assortiment zijn een paar lichtgewicht carbon frames – in klassiek dubbel diamantformaat, evenals een toegankelijk Easy Entry-ontwerp – met bijpassende full carbon vorken. Het lichtere frame en de vork zijn gemaakt van CUBE's gepatenteerde C:62-koolstof en leveren niets in op het gebied van sterkte en duurzaamheid. Een lichtere toerfiets betekent uiteraard dat het beter is om te rijden.

Maar het is niet alleen licht. Het is ook geweldig om naar te kijken. De IC 3.0 achterdrager beschikt over een uitzonderlijk stevig bagagerek in de structuur van het frame, voor een bijna organische look die even praktisch als elegant is. En de interne kabelgeleiding flatteert de strakke lijnen van het frame en helpt tegelijkertijd het onderhoud te verminderen.

Natuurlijk moet een toerfiets ook praktisch zijn, en hier komt de Kathmandu Hybrid C:62 echt tot zijn recht. Van de toekomstbestendige UDH-tandwielophanging tot de ruimte voor 50 mm-banden: bij de details draait alles om het gemakkelijk maken om mee te leven. De meegeleverde spatborden over de volledige lengte, de verlichtingsset en de standaard zijn allemaal klaar voor avontuur, en er is ruimte voor een op het stuur gemonteerde tas voor nog meer draagvermogen.

Als aanvulling op de elegante functionaliteit en het lichte gewicht van het frame bieden het SX-aandrijfsysteem van Bosch en de 400 Wh accu met Kiox-display een natuurlijk aanvoelende ondersteuning voor elke rijder. Met een koppel tot 55 Nm – en de optie om een ​​PowerMore range extender van 250 Wh toe te voegen – is dit de perfecte ritpartner.

Er zijn twee specificatieniveaus beschikbaar in de Kathmandu Hybrid C:62-reeks, elk verkrijgbaar in een keuze uit Classic- of Easy Entry-frameconfiguraties.

Cube Kathmandu Hybrid C:62 SLX 400X kopen bij Dekkers Tweewielers?

Wil jij persoonlijk advies over deze Cube Kathmandu Hybrid C:62 SLX 400X? Breng dan een bezoek aan het E-Bike Experience Center van Dekkers Tweewielers in Wanssum of onze nieuwste E-Bike Store in Vlodrop (bij Roermond). Hier vind je meer dan 2400m2 aan e-bike fietsbeleving. We bieden antwoord op al je fietsvragen, geven deskundig advies zodat jij de (elektrische) fiets krijgt die perfect bij jou past. Want bij Dekkers gaan we voor fietsen met een lach.

Plan nu een GRATIS proefrit bij een van de fietsspecialisten van Dekkers Tweewielers.

Specificaties

Productnummer 81290062
Merk Cube
Model Kathmandu Hybrid C:62 SLX 400X
Type Heren
Aandrijving Derailleur
Aantal versnellingen 12
Remsysteem Hydraulische schijfremmen
Merk & Type motor Bosch Performance SX 55Nm
Motor locatie Midden
Accu capaciteit 400wh
Display type Kiox 500
Gewicht 16,9
Kleur Carbon/Black
Toon meer specificaties
© 2024 - Dekkers Tweewielers Wanssum B.V.
Created by LR Internet