Lees hier welke maatregelen wij nemen rondom het coronavirus.
I.v.m. coronavirus gaat onze koopavond op vrijdag tot nader bericht niet door en sluiten wij om 18:00.
×
  • Exclusieve fietsen
  • Fietsen gratis verzonden
  • Gratis adviesgesprek
  • Ruime voorraad

Elektrische fiets

Meer dan alleen een e-bike

De e-bike, of elektronische fiets, is in opkomst! De laatste jaren zie je ze steeds meer. Niet alleen bij senioren, ook de jongere doelgroep laat steeds vaker de auto staan en overweegt een e-bike. Niet zo gek aangezien je met een e-bike snel op je gewenste locatie bent, het ontzettend leuk is én het ook nog eens goed voor het milieu is.

 Of je de elektrische fiets nu gebruikt voor woon-werkverkeer of als vrijetijdsbesteding, bij ons vind je altijd de ideale e-bike. Wij kijken verder dan alleen een goede e-bike. Wij vinden het namelijk van belang dat jij het maximale uit jouw nieuwe fiets kunt halen, zowel qua veiligheid als plezier.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-36 van 393

per pagina
Filteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-36 van 393

per pagina
Filteren

Bij Dekkers vind je heel veel e-bikes

Bij aanschaf van een nieuwe fiets ontvang je een tegoedbon voor onze E-bike Clinic. Een praktische kennismaking met jouw elektronische fiets, zodat jij veilig de weg op kunt! Wil jij een goede verzekering voor jouw e-bike? Wij bieden een uniek mobiliteitspakket aan, zo hoef je niet bang te zijn voor onverwachte kosten en reparaties.

Ons e-bike assortiment is ontzettend breed, zo vind je bij ons elektrische fietsen van diverse merken. Daarnaast hebben wij ook elektrische mountainbikes en high-speed e-bikes waarmee je een snelheid van 45 km per uur haalt. Wil jij weten welke e-bike precies bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!