Wil je bij ons aankomen voor een advies gesprek? Maak hier direct online jouw afspraak. Of neem telefonisch contact met ons op 0478-532166 dan kijken we samen naar alle opties! ×

Elektrische fiets

Meer dan alleen een e-bike

De e-bike, of elektronische fiets, is in opkomst! De laatste jaren zie je ze steeds meer. Niet alleen bij senioren, ook de jongere doelgroep laat steeds vaker de auto staan en overweegt een e-bike. Niet zo gek aangezien je met een e-bike snel op je gewenste locatie bent, het ontzettend leuk is én het ook nog eens goed voor het milieu is.

Of je de elektrische fiets nu gebruikt voor woon-werkverkeer of als vrijetijdsbesteding, bij ons vind je altijd de ideale e-bike. Wij kijken verder dan alleen een goede e-bike. Wij vinden het namelijk van belang dat jij het maximale uit jouw nieuwe fiets kunt halen, zowel qua veiligheid als plezier.

Bekijken als Rooster Lijst

11 Items

per pagina
Filteren
Bekijken als Rooster Lijst

11 Items

per pagina
Filteren

Bij Dekkers vind je heel veel e-bikes

Bij aanschaf van een nieuwe fiets ontvang je een tegoedbon voor onze E-bike Clinic. Een praktische kennismaking met jouw elektronische fiets, zodat jij veilig de weg op kunt! Wil jij een goede verzekering voor jouw e-bike? Wij bieden een uniek mobiliteitspakket aan, zo hoef je niet bang te zijn voor onverwachte kosten en reparaties.

Ons e-bike assortiment is ontzettend breed, zo vind je bij ons elektrische fietsen van diverse merken. Daarnaast hebben wij ook elektrische mountainbikes en high-speed e-bikes waarmee je een snelheid van 45 km per uur haalt. Wil jij weten welke e-bike precies bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!