Wil je bij ons aankomen voor een advies gesprek? Maak hier direct online jouw afspraak. Of neem telefonisch contact met ons op 0478-532166 dan kijken we samen naar alle opties! ×

Stadsfietsen

De fiets voor het alledaagse gemak

Gebruik jij je fiets vaak om naar je werk te gaan, naar de sportclub of om gewoon om even boodschappen te doen? Dan is een stadsfiets echt iets voor jou! Deze fietsen zijn zeer perfect voor jouw dagelijkse fietsritjes.

Een stadsfiets is geschikt om iedere dag te gebruiken én moet dus goed tegen een stootje kunnen. Daarom is een stadsfiets vaak vrij basic in de uitvoering. Geen poespas, zodat er mis kan gaan. Maar wel van uitstekende kwaliteit, zodat jij zonder problemen kan blijven rondfietsen Een goed slot, een dichte kettingkast en goede verlichting zijn onmisbaar voor een stadsfiets.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Voor iedereen een geschikte fiets

Dekkers Tweewielers heeft voor iedereen een geschikte fiets. Wij verkopen in ons assortiment naast stadsfietsen ook racefietsen, elektrische bikes, mountainbikes en zorgfietsen. Voor ieder wat wils dus.

 

Wij zorgen dat de fiets die je bij ons koopt helemaal bij jou past! Zo bieden wij altijd een gratis adviesgesprek aan. Gedurende dit uitgebreide gesprek doorlopen we jouw eisen en wensen. Waar ga jij je fiets bijvoorbeeld voor gebruiken? Maar kijken we ook naar jouw lichaam en voorkeuren. Zo komen we samen tot de beste fiets voor jou!

 

Voor dit adviesgesprek ben je natuurlijk van harte welkom in onze showroom, waar wij veel fietsen op voorraad hebben staan. Hier kun je direct een testrit maken om te kijken welke soort fiets het beste bij jou past! Ook stellen we de fiets compleet af op jouw maat, zodat je zeker weet dat je in de juiste houding op je fiets zit.

 

Is het niet mogelijk om naar de winkel te komen? Of wil jij de fiets graag online bestellen? Geen zorgen, ook via de telefoon kunnen wij een adviesgesprek houden én de juiste fiets adviseren. Onze fietsen kun je daarom ook eenvoudig online bestellen.