Testparcours bij Dekkers

Naast het brede aanbod aan fietsen en toe behoren. Is het bij Dekkers ook mogelijk om jouw fiets te testen. 

Bij ons ben je aan het juiste adres voor deskundig advies om jou te ondersteunen om de fiets te vinden die het beste bij jou past. 

Dekkers heeft diverse mogelijkheden om je fiets te testen, maar dan bedoelen we ook echt testen. Ben je bijvoorbeeld opzoek naar een mountainbike? Dan geven wij je de mogelijkheid om deze te testen op onze 2km lange MTB parcous, gelegen direct naast de showroom. Ook voor overige fietsen kan Dekkers je voorzien van dé perfecte omstandigheden om jouw tekomstige fiets eens goed te testen. Dekkers heeft naast het MTB terrein nog een stuk autovrije weg ook direct naast de winkel. Mocht je liever een langere test maken? Dan hebben we nog de beroemde brug over rivier de maas richting Well. 

Door de sterke groei in het aantal eletrische fietsen, ook wel e-bikes genoemd, heeft Dekkers zich gespecialiseerd in de verkoop hiervan. Dekkers heeft een ruim aanbod aan e-bikes, zowel sportieve als normale modellen. 

Naast ons MTB parcours en de autovrije weg om je nieuwe fiets eens goed te testen. Hebben we bij Dekkers ook een funpark, ideaal voor kinderfietsen en loopfietsen. Maar ook voor de ervaren mountainbikers!

Benieuwd naar onze unieke locatie en het assortiment? Kom dan langs bij onze showroom, of maak vooraf een afspraak.