Fietsplan bij Dekkers

Speciaal voor jouw medewerkers

Wil jij je medewerkers motiveren om meer te fietsen en met de fiets naar het werk te komen? Maak dan gebruik van een fietsplan. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de fiscale regelgeving die het mogelijk maakt voor medewerkers, via de werkgever, met belastingvoordeel een gloednieuwe fiets te kopen.

Het fietsplan wordt steeds populairder als secundaire arbeidsvoorwaarde onder werknemers. Velen zijn zich steeds bewuster van hun gezondheid en zeker degenen met een kantoorbaan willen graag meer bewegen. Met de fiets naar het werk is hierdoor de ideale uitkomst. Met een elektrische fiets is het dan ook voor medewerkers die wat verder weg wonen mogelijk om met de fiets te komen.

 

Het vernieuwde fietsplan

In het vernieuwde fietsplan zitten een stuk minder regels. Voorheen mocht een medewerker maar een keer per drie jaar deelnemen aan het fietsplan, nu mag dit onbeperkt. Ook ben je niet meer verplicht een minimaal aantal woon-werkritten met deze fiets te maken en is er geen maximaal verrekenbaar bedrag meer op het brutoloon. Het vernieuwde fietsplan bevat dus een hoop voordelen. Wij denken graag mee in het opstellen van een fietsplan dat geheel bij jouw bedrijf past en voldoet aan de wensen van je medewerkers.

 

Gratis Clinic

Bij aanschaf van een e-bike krijg je bij Dekkers Tweewielers een gratis fietsclinic. Deze clinic is erg leuk om samen met het hele bedrijf te doen, maak je er meteen een leuk bedrijfuitje van. Op deze manier weet iedereen precies hoe zijn of haar nieuwe e-bike werkt en hoe ze hier het meeste plezier uit kunnen halen!