Ook nu onze winkel weer volledig open mag, werken wij voor de aanschaf van een (nieuwe) fiets alleen op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. ×

Haal- en breng service bij Dekkers

Servicebeurt nodig?

Ben je zelf niet in de gelegenheid om jouw fiets langs te brengen voor een servicebeurt?

Geen probleem, op dinsdag en vrijdag komen wij je fiets graag halen en brengen hem weer thuis na de servicebeurt. Deze service bieden wij onder andere aan voor onze klanten die buiten de regio van Dekkers wonen. Maar toch willen genieten van de service die wij te bieden hebben.

 

Ook voor je eletrische fiets 

Heb je een electrische fiets? Dan is het erg belangrijk dat deze regelmatig nagekeken wordt door een vakman. Ook de electrische fietsen halen wij graag op en voeren wij een servicebeurt op uit. Dit is niet alleen belangrijk voor je veiligheid, maar ook voor de garantievoorwaarden van de fabrikant is regelmatig onderhand erg belangrijk.Doordat wij twee chauffeurs in dienst hebben is het mogelijk om deze haal en breng service geheel gratis te verzorgen. Heb jij dus geen tijd om langs te komen? En heeft jouw fiets een servicebeurt nodig? Neem dan snel contact op met een van onze medewerkers.