Wil je bij ons aankomen voor een advies gesprek? Maak hier direct online jouw afspraak. Of neem telefonisch contact met ons op 0478-532166 dan kijken we samen naar alle opties! ×

Helmen

Helmen

Wil jij op een veilige en verantwoorde manier de weg op met je fiets? Of wil je dat je kind veilig kan fietsen, zonder het risico op ernstig hoofdletsel bij een ongeval? Bekijk ons ruime assortiment aan helmen dan eens. Bij Dekkers Tweewielers hebben we veel verschillende helmen, die jouw fietstochtje net wat veiliger kunnen maken. Ook voor wielrenners en mountainbikers hebben wij verschillende helmen. Weet je niet goed voor welke helm je moet kiezen? Of pas je de fietshelm liever eerst voordat je deze bestelt? Dat kan! Neem dan eens contact met ons op of kom naar onze showroom in Wanssum.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Het dragen van een helm op de e-bike

In Nederland is het, anders dan in veel andere landen, niet wettelijk verplicht om een fietshelm te dragen wanneer je fietst op een e-bike. Het is echter in sommige gevallen wel aan te raden. Een e-bike of speed pedelec kan zeer hoge snelheden halen. Daarom is het zeker niet onverstandig om een helm te dragen tijdens het fietsen. Wanneer je dan een flinke val maakt, is je hoofd in ieder geval beschermd en is de kans op letsel aan je hoofd een stuk kleiner geworden. Voor fietsers die graag een helm willen dragen op de e-bike of speed pedelec, hebben wij hiervoor bij Dekkers Tweewielers speciale city helmen of speed pedelec helmen in ons assortiment.

Racehelmen en MTB-helmen

Op een wielrenfiets of mountainbike is het dragen van een helm zeer aan te raden. Vaak ga je op deze fietsen nog een stuk harder dan op je e-bike, dus de kans op een harde val wordt hiermee groter. Door meerder onderzoeken is bewezen dat het dragen van een fietshelm de kans op hoofdletsel bij een ongeval beduidend kleiner maakt.  Wil jij voor veiligheid gaan op jouw wielrenfiets of mountainbike? Draag dan een helm! 

Fietshelm eenvoudig bestellen bij Dekkers Tweewielers

Heb jij al een fietshelm uitgekozen? Bestel deze dan eenvoudig online bij Dekkers Tweewielers. Heb je toch nog een vraag over een van onze fietshelmen, of weet je niet goed voor welke helm je moet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom in Wanssum, waar het ook mogelijk is om jouw favoriete helm direct te passen.