Stel je fiets samen voor
een maatwerkoplossing

In het E-Bike Experience Center van Dekkers Tweewielers in Wanssum, Noord-Limburg vindt je een uitgebreide collectie aangepaste fietsen en zorgfietsen die speciaal zijn ontworpen voor mensen met verschillende mobiliteitsbeperkingen. Wij hebben altijd diverse modellen op voorraad voor een uitgebreide proefrit. Voor het beste advies maak je direct online een afspraak in onze showroom.

Huka
Pfautec
Sitgo
Tworby
Van Raam
Vol vertrouwen genieten van fietsen

Vol vertrouwen genieten van fietsen

Op pad ongeacht je mobiliteitsniveau

Maak nu een proefrit

Try it once, love it forever! 

Gratis adviesgesprek inplannen

Aangepaste fietsen en zorgfietsen op maat

Bij Dekkers Tweewielers begrijpen we dat iedereen unieke behoeftes en wensen heeft, daarom bieden we maatwerkoplossingen en zijn de fietsen op maat samen te stellen. Onze speciaal opgeleide verkoopadviseurs staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte fiets die past bij jouw behoeften en wensen.

Of je nu op zoek bent naar een driewielfiets, een lage instapfiets, een loophulp, een duofiets of andere fietsen voor mensen met een beperking, wij hebben de perfecte oplossing voor je.

Service bij Dekkers

Een buitengewone fietservaring

Voor iedereen een fiets, dat is waar we in geloven. En daar hoort een aangepast of zorgfiets zeker bij wat ons betreft. Twee wielen, drie wielen, wij willen iedereen laten genieten van de vrijheid die een fiets je geeft. Met merken als van Raam en Tworby hebben we een aantal leidende merken op gebied van aangepaste- en zorgfietsen in huis. Onze gespecialiseerde verkopers staan klaar om jou te begeleiden in de aanschaf van een fiets die voldoet aan jouw wensen.

Aangepaste fiets

Welke aangepaste fiets past bij jou? Laat je adviseren.

Je bent altijd welkom in ons Experience Center. Wil je graag goed geadviseerd worden over welke aangepaste fiets het beste bij jou past? Plan dan online een gratis adviesgesprek in, zo weet je zeker dat onze adviseurs alle tijd voor je hebben. Natuurlijk staat ’n bèkske koffie altijd voor je klaar!

Gratis adviesgesprek aanvragen

Fietsen met een lach!
© 2024 - Dekkers Tweewielers Wanssum B.V.
Created by LR Internet