Een compleet
geslaagde rijervaring

Het Duitse Riese & Muller maakt tot in detail doordachte E-bikes, E-bakfietsen en vouwfietsen van de hoogste kwaliteit. En dat merk je! Naast innovatieve frames, maakt Riese & Muller uitsluitend gebruik van hoogwaardige componenten, alles voor een geslaagde rijervaring. Omdat Riese & Muller in wil spelen op elke behoefte van de individuele fietser kan je jouw fiets tot in detail configureren. Fiets je in de heuvels, dan kies je voor een ketting aandrijving, fiets je door weer en wind, dan is een naafversnelling een betere optie. Bij Riese & Muller kan het allemaal.

Alle modellen Adviesgesprek inplannen

Focus op rijplezier en veiligheid

Focus op rijplezier en veiligheid

Sneller, verder en relaxter

Maak nu een proefrit

Try it once, love it forever!  

Plan je afspraak

Fietsen zonder zorgen

Dekkers Tweewielers is een van de Riese & Muller Experiece stores van Nederland. Naast een compleet assortiment en uitgebreide testmogelijkheden, zijn onze verkopers en monteurs altijd volledig getraind door Riese & Muller zodat jij de premium ervaring krijgt die past bij een merk als Riese & Muller. Ook zijn wij als Experience Store altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Service bij Dekkers

De e-bike modellen van Riese & Müller

Riese & Muller maakt  E-bikes voor elke denkbare toepassing. De comfortabele Nevo met lage instap, de voor woon-werk geschikte Charger en bakfietsen zoals de Load.

Bekijk alle modellen

Riese & Müller

Welke Riese & Müller E-bike past bij jou? Laat je adviseren.

Je bent altijd welkom in ons Experience Center in Wanssum of de E-Bike Store in Vlodrop. Wil je graag goed geadviseerd worden over welke Riese & Müller E-bike het beste bij jou past? Plan dan online een gratis adviesgesprek in, zo weet je zeker dat onze adviseurs alle tijd voor je hebben. Natuurlijk staat ’n bèkske koffie altijd voor je klaar!

Gratis adviesgesprek aanvragen

Fietsen met een lach!
© 2024 - Dekkers Tweewielers Wanssum B.V.
Created by LR Internet