Een slimme investering
voor je dagelijkse rit

Op zoek naar een alternatief voor de auto om naar je werk te reizen? Met een Stromer speed pedelec ben je razendsnel op je werk en het is nog gezond ook. Stromer staat voor een nieuw tijdperk in de urbane mobiliteit. Door nieuwe technologieën en Zwitserse ingenieursvaardigheden heeft Stromer het antwoord op de huidige mobiliteit uitdagingen. Stromer ontwikkeld krachtige speed pedelecs met een hoogwaardig design, volledige connectiviteit en uitstekende rijeigenschappen.

Alle Stromer modellen Adviesgesprek plannen

Rijplezier, efficiëntie en levenskwaliteit

Rijplezier, efficiëntie en levenskwaliteit

Stromer staat voor een nieuw tijdperk in de urbane mobiliteit

Maak nu een proefrit

Try it once, love it forever! 

Gratis adviesgesprek aanvragen

Een optimale conditie

Dekkers Tweewielers is met vestigingen in Wanssum en Vlodrop de officiële Stromer dealer van Limburg. Naast een uitgebreid assortiment fietsen hebben wij gecertificeerde en gespecialiseerde monteurs in dienst die al het onderhoud aan jouw Stromer kunnen doen. Wij begrijpen het belang van een fiets in top conditie als deze dagelijks, in weer en wind, gebruikt wordt.

Service bij Dekkers

Een speed pedelec van wereldklasse

Stromer speed pedelecs zijn gemaakt voor de weg en het stadsverkeer – terrein waar balans, remkracht, grip en zichtbaarheid essentieel zijn. Daarom hebben is elke Stromer uitgerust met de beste componenten. Van een ultra helder voor- en achterlicht, krachtige remmen, speciaal door Pirelli ontwikkelde banden tot een frame dat gemaakt is voor maximale wendbaarheid en een optimale wegligging. Stromer maakt, in tegenstelling tot veel andere merken, gebruik van een achterwielmotor voor meer kracht. Afhankelijk van de afstand die je af te leggen hebt kies je voor een van de vier accu’s met een maximaal bereik tot 180 kilometer.

Stromer pedelec
Stromer toebehoren

Stromer toebehoren

Fiets volledig in stijl naar het werk

Stromer accessoires

Welke Stromer speed pedelec past bij jou? Laat je adviseren.

Je bent altijd welkom in ons Experience Center in Wanssum of in onze E-Bike Store in Vlodrop. Wil je graag goed geadviseerd worden over welke Stromer speed pedelec het beste bij jou past? Plan dan online een gratis adviesgesprek in, zo weet je zeker dat onze adviseurs alle tijd voor je hebben. Natuurlijk staat ’n bèkske koffie altijd voor je klaar!

Gratis adviesgesprek aanvragen

Fietsen met een lach!
© 2024 - Dekkers Tweewielers Wanssum B.V.
Created by LR Internet