Een slimme investering
voor je dagelijkse rit

Op zoek naar een alternatief voor de auto om naar je werk te reizen? Met een Stromer speed pedelec ben je razendsnel op je werk en het is nog gezond ook. Stromer staat voor een nieuw tijdperk in de urbane mobiliteit. Door nieuwe technologieën en Zwitserse ingenieursvaardigheden heeft Stromer het antwoord op de huidige mobiliteit uitdagingen. Stromer ontwikkeld krachtige speed pedelecs met een hoogwaardig design, volledige connectiviteit en uitstekende rijeigenschappen.

Alle Stromer modellen Adviesgesprek plannen

Rijplezier, efficiëntie en levenskwaliteit

Rijplezier, efficiëntie en levenskwaliteit

Stromer staat voor een nieuw tijdperk in de urbane mobiliteit

Maak nu een proefrit

Try it once, love it forever! 

Gratis adviesgesprek aanvragen

Een optimale conditie

Dekkers Tweewielers is met vestigingen in Wanssum en Vlodrop de officiële Stromer dealer van Limburg. Naast een uitgebreid assortiment fietsen hebben wij gecertificeerde en gespecialiseerde monteurs in dienst die al het onderhoud aan jouw Stromer kunnen doen. Wij begrijpen het belang van een fiets in top conditie als deze dagelijks, in weer en wind, gebruikt wordt.

Service bij Dekkers

Een speed pedelec van wereldklasse

Stromer speed pedelecs zijn gemaakt voor de weg en het stadsverkeer – terrein waar balans, remkracht, grip en zichtbaarheid essentieel zijn. Daarom hebben is elke Stromer uitgerust met de beste componenten. Van een ultra helder voor- en achterlicht, krachtige remmen, speciaal door Pirelli ontwikkelde banden tot een frame dat gemaakt is voor maximale wendbaarheid en een optimale wegligging. Stromer maakt, in tegenstelling tot veel andere merken, gebruik van een achterwielmotor voor meer kracht. Afhankelijk van de afstand die je af te leggen hebt kies je voor een van de vier accu’s met een maximaal bereik tot 180 kilometer.

Stromer pedelec
Stromer toebehoren

Stromer toebehoren

Fiets volledig in stijl naar het werk

Stromer accessoires

Diverse accu's

Onze batterijen zijn ontworpen voor lange afstanden. Het werkelijke bereik hangt af van het gekozen ondersteuningsniveau en andere factoren. Met hun uitzonderlijke bereik zijn ze een klasse apart.

Terug naar overzicht

Stromer lader

De Stromer laders laden de accu direct in de Stromer of los buiten de e-bike. De laadtijd varieert afhankelijk van de accu en de lader.

Terug naar overzicht

Diverse E-bike banden

De lichtlopende Stromer speed-pedelecbanden werden in samenwerking met vooraanstaande fabrikanten zoals Pirelli speciaal voor Stromer ontwikkeld en zijn met perfecte grip en lekbescherming optimaal geschikt voor dagelijks woon-werkverkeer in de stad.

Terug naar overzicht

Stromer Smart Helmet

De nieuwe Stromer Smart Helmet is een prachtig ontworpen tech-enabled helm en kan worden verbonden met uw Stromer.

De slimme helm – veilig, zichtbaar en stijlvol. De helm is uitgerust met een ultra-modern lichtsysteem en beschikt over een permanent voor- en achterlicht en een uitgekiende ventilatie. Het geïntegreerde Mips-systeem verhoogt de veiligheid in geval van een botsing. Daarnaast kan de helm ook verbonden worden met de Stromer. Bij het remmen wordt er een signaal naar de helm verstuurd en gaat het achterlicht op de helm feller branden. 

Terug naar overzicht

Stromer tassen

Het nieuwe gamma Stromer tassen is speciaal afgestemd op dagelijks woon-werkverkeer. Alle tassen kunnen snel en eenvoudig via het racktime-systeem op alle Stromer modellen met bagagedrager worden bevestigd.

Terug naar overzicht

Welke Stromer speed pedelec past bij jou? Laat je adviseren.

Je bent altijd welkom in ons Experience Center in Wanssum of in onze E-Bike Store in Vlodrop. Wil je graag goed geadviseerd worden over welke Stromer speed pedelec het beste bij jou past? Plan dan online een gratis adviesgesprek in, zo weet je zeker dat onze adviseurs alle tijd voor je hebben. Natuurlijk staat ’n bèkske koffie altijd voor je klaar!

Gratis adviesgesprek aanvragen

Fietsen met een lach!
© 2024 - Dekkers Tweewielers Wanssum B.V.
Created by LR Internet