Ook nu onze winkel weer volledig open mag, werken wij voor de aanschaf van een (nieuwe) fiets alleen op afspraak. Maak hier direct online jou afspraak. ×

Aandrijving en versnelling

Is er iets stuk wat betreft de aandrijving of versnelling van jouw fiets? En wil je dit graag zelf vervangen? Dan hebben wij alle onderdelen om dit zelf te doen in ons assortiment. Deze producten zijn online te bestellen, zodat jij zelf je fiets weer helemaal op kunt knappen. Doe je dit liever niet zelf, of heb je een vraag? Neem dan contact op met onze werkplaats en plan je afspraak in om je fiets te laten vernieuwen of repareren. Onze deskundige fietsmonteurs helpen je graag!

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-36 van 57

Pagina
per pagina
Filteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-36 van 57

Pagina
per pagina
Filteren

Alles voor een goede aandrijving van je fiets

Om op een goede manier gebruik te kunnen maken van je fiets, is een goede aandrijving onmisbaar. In de meeste gevallen zijn alle onderdelen op je fiets aanwezig om deze goede aandrijving mogelijk te maken, maar er kan natuurlijk altijd iets stuk gaan. Om die reden hebben wij diverse onderdelen in ons online aanbod. Bestel bijvoorbeeld je crank, derailleur, trapassen, tandwielen, cassettes of fietsketting direct wanneer deze aan vervanging toe zijn. Maar wij hebben ook verschillende groepsets ter beschikking, zodat je al deze onderdelen samen in één pakket koopt. Zo rijdt je fiets weer soepel! Ook voor je e-bike hebben wij diverse onderdelen, zoals accu’s en motoren. Wanneer je deze online bestelt, zorg je er direct voor dat jouw (elektrische) fiets er weer helemaal tegenaan kan. 

Onderdelen voor de versnelling van je fiets

Heeft je fiets versnellingen, maar loopt dit niet meer helemaal soepel? En denk jij te weten waar het probleem ligt? Dan kan het handig zijn om dit onderdeel te vervangen. Om deze reden hebben wij verschillende van deze onderdelen in ons assortiment, zodat je deze eenvoudig online kunt bestellen. Als je graag versnellingen op je fiets wilt maken of deze wilt vernieuwen, koop dan je naafversnelling, shifter of versnellingskabels direct online bij Dekkers Tweewielers.

Kom je er niet helemaal uit met het bestellen van het juiste onderdeel, of heb je problemen met het monteren van het onderdeel? Dan ben je natuurlijk van harte welkom bij onze werkplaats, waar onze monteurs je snel antwoord geven op je vraag. Wij doen er alles aan om je fiets weer snel te maken en je weer de weg op kunt. Voor andere vragen kun je ons natuurlijk ook altijd mailen ([email protected]) of bellen (0478 – 53 21 66).

Onderdelen voor aandrijving of versnelling eenvoudig bestellen bij Dekkers Tweewielers

Ben je van plan jouw fiets zelf te vernieuwen of repareren met een van de vele onderdelen in ons assortiment? Verstandige keuze! Laat deze onderdelen direct monteren in onze werkplaats in Wanssum.

Bestel jij jouw onderdelen liever direct online, om ze vervolgens zelf te monteren? Dat kan natuurlijk ook! Wij verzenden jouw producten gratis. Wanneer je na ontvangst toch niet helemaal tevreden bent met je onderdelen, kun je dit altijd aangeven. Onze experts bekijken jouw product en zijn jou zo goed mogelijk van dienst. Wij zijn altijd bereid een nieuw product te bestellen of jouw product te repareren.