Wil je bij ons aankomen voor een advies gesprek? Maak hier direct online jouw afspraak. Of neem telefonisch contact met ons op 0478-532166 dan kijken we samen naar alle opties! ×

Aanhangers en fietskarren

Bij Dekkers Tweewielers verkopen we niet alleen fietsen en e-bikes van de beste merken. In ons assortiment hebben we ook verschillende accessoires die fietsen op jouw nieuwe fiets net een stukje plezieriger én makkelijker maken. Een voorbeeld uit deze accessoires is ons aanbod aan aanhangers en fietskarren. Al deze accessoires zijn uiteraard van de beste merken en zijn van hoge kwaliteit. Bij Dekkers Tweewielers hebben we verschillende aanhangers en fietskarren in ons assortiment.

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Filteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Filteren

Aanhangers

Wil je graag zo veel mogelijk gebruik maken van je fiets? Maar heb je soms ook erg veel bagage om mee te nemen? Bekijk dan eens een van onze aanhangers. Zoals de naam al zegt, bevestig je dit karretje eenvoudig aan de achterkant van je fiets of e-bike. Door dit eenvoudige systeem kan iedereen dit. Uiteraard helpen de medewerkers van Dekkers Tweewielers je hier ook graag mee. In onze aanhangers kun je wel tot 35kg aan bagage meenemen. Door de plastic bak is de aanhanger zeer stevig, maar deze plastic bak is ook gemakkelijk te verwijderen. Dit is handig wanneer je een andere mand of bak op de kar wilt bevestigen. Daarnaast hebben onze aanhangers reflectoren, waardoor de donkere aanhanger ook in het donker goed zichtbaar is.

Fietskarren

Stel: je wilt je huisdier graag meenemen tijdens het fietsen, maar hij is te groot om aan het stuur in een mandje te zitten. Daarom hebben wij bij Dekkers Tweewielers ook verschillende fietskarren in ons assortiment. Daardoor is het ook mogelijk om je kind of huisdier mee te nemen in een handige aanhanger. Het vervoeren van je huisdier of kind wordt hierdoor ook nog eens ontzettend veilig. Al onze karren zijn comfortabel, water- en winddicht en veilig! Met regen kan de kar volledig worden dichtgeritst, zodat uw huisdier of kind niet nat wordt. Tijdens warme dagen kan de kar weer worden opengeritst, zodat het lekker doorwaait en het niet te warm wordt in de fietskar.

Aanhangers en fietskarren eenvoudig bestellen bij Dekkers Tweewielers

Ben je van plan een fietskar of aanhanger aan te schaffen? Verstandige keuze! Wij hebben verschillende modellen in ons assortiment. Het is natuurlijk mogelijk om voor aanschaf het product uitgebreid te testen in combinatie met je eigen fiets bij onze winkel in Wanssum.

Bestel jij jouw favoriete aanhanger of fietskar liever direct online? Dat kan natuurlijk ook! Wij verzenden jouw producten gratis. Wanneer je na ontvangst toch niet helemaal tevreden bent met je fietskar, kun je dit altijd aangeven. Onze experts bekijken jouw product en zijn jou zo goed mogelijk van dienst. Wij zijn altijd bereid een nieuw product te bestellen of jouw product te repareren.