Wil je bij ons aankomen voor een advies gesprek? Maak hier direct online jouw afspraak. Of neem telefonisch contact met ons op 0478-532166 dan kijken we samen naar alle opties! ×

Banden

Bij Dekkers Tweewielers verkopen we niet alleen fietsen en e-bikes van hoge kwaliteit. Ook alle toebehoren van fietsen vind je in ons assortiment. Zo heb je ook de mogelijkheid om losse onderdelen van je fiets zelf te vervangen. Wij hebben een groot aanbod aan banden voor jouw fiets of e-bike. Deze banden zijn van betrouwbare merken en zijn dus van hoge kwaliteit. Wanneer de binnen- of buitenband van je fiets stuk of versleten is, is het belangrijk om deze tijdig te vervangen. Het is mogelijk om nieuwe banden bij ons te kopen of online te bestellen en deze zelf te bevestigen op jouw fiets. Uiteraard staat ons team ook voor jou klaar om de band te bevestigen, zodat jij snel weer de weg op kunt.

Bekijken als Rooster Lijst

23 Items

per pagina
Filteren
Bekijken als Rooster Lijst

23 Items

per pagina
Filteren

Binnenbanden

De meeste fietsen hebben zowel binnen- als buitenbanden. Bij beide banden geldt dat het belangrijk is om deze tijdig te vervangen. Na een aantal jaar fietsen is de kans groot dat de band versleten is. Het kan ook zo zijn dat de band stuk gaat doordat je met je fiets door iets scherps heen bent gefietst. De band is dan natuurlijk nog te plakken, maar wanneer ook de binnenband kapot is, is het belangrijk om deze te vervangen. Bij Dekkers Tweewielers hebben we verschillende binnenbanden in ons assortiment. Je vindt in ons aanbod binnenbanden in alle inchmaten van verschillende topmerken. Vind je het lastig om te bepalen welke binnenband geschikt is voor jouw fiets? Neem dan gerust contact op met Dekkers Tweewielers, wij helpen je graag.

Buitenbanden

Een fiets of e-bike heeft ook een buitenband nodig. Deze band gaat in veel gevallen snel stuk wanneer je door iets scherps heen gefietst bent of simpelweg door slijtage. Deze kleine beschadigingen aan de band zijn eenvoudig zelf te repareren. De buitenband is na een tijd fietsen echter zo versleten dat het nodig is om deze te vervangen. Fietsen met een versleten band is gevaarlijk, omdat het profiel grotendeels is verdwenen en de grip op de weg vermindert. Zelf de buitenband van je fiets vervangen is redelijk eenvoudig. Wij begrijpen ook als je dit graag door de expert wilt laten doen. Daarom ben je altijd welkom in onze winkel in Wanssum om je buitenband te laten vervangen door onze gespecialiseerde monteurs.

Binnen- en buitenbanden eenvoudig bestellen bij Dekkers Tweewielers

Ben je van plan nieuwe banden voor je fiets aan te schaffen? Verstandige keuze! Wij hebben verschillende soorten en maten in ons assortiment. Bestel jouw fietsbanden direct online! Wij verzenden de banden gratis. Wanneer je na ontvangst toch niet helemaal tevreden bent met de banden, ben je natuurlijk altijd welkom in onze showroom, waar onze medewerkers jouw problemen oplossen.