Wil je bij ons aankomen voor een advies gesprek? Maak hier direct online jouw afspraak. Of neem telefonisch contact met ons op 0478-532166 dan kijken we samen naar alle opties! ×

Bidons

Bij Dekkers Tweewielers verkopen we niet alleen fietsen en e-bikes van de beste merken. In ons assortiment hebben we ook verschillende accessoires die fietsen net een stukje plezieriger én makkelijker maken. Een voorbeeld van deze accessoires is ons aanbod aan bidons. Al deze accessoires zijn uiteraard van de beste merken en zijn van hoge kwaliteit. Bij Dekkers Tweewielers hebben we verschillende bidons en toebehoren in ons assortiment.

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Filteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Filteren

Ons aanbod aan bidons

Wil jij een lang stuk gaan fietsen? Maar neem je niet graag een tas mee? Dan zijn onze bidons met houders ideaal voor jou. Deze houder bevestig je eenvoudig aan je fiets. Vervolgens plaats je de bidon in deze houder. Door de positie van de houder is het ook mogelijk om tijdens het fietsen snel een slok drinken te nemen. Veel bidons in ons assortiment hebben een grote inhoud, waardoor je langere tijd met één bidon kunt doen. Hierdoor hoef je deze alleen maar te vullen voor je op de fiets stapt, en kun je aan je lange fietstocht beginnen.

De bidonhouders

Bij Dekkers Tweewielers hebben we een groot aanbod aan bidonhouders. Deze houders zijn makkelijk te bevestigen aan het frame van je fiets. Buig je tijdens het fietsen liever niet voorover, of vind je dit gevaarlijk? Dan hebben wij ook een bidonhouder die je aan het stuur van je fiets bevestigt. Hierdoor blijf je goed zicht houden op de weg tijdens het pakken van de bidon en zet je deze na het drinken makkelijk weer terug in de houder.

Voor alle bidons en bidonhouders geldt dat deze beschikbaar zijn voor een zeer lage prijs, maar van erg goede kwaliteit zijn.

Bidons eenvoudig bestellen bij Dekkers Tweewielers

Ben je van plan een nieuwe bidon of bidonhouder aan te schaffen? Verstandige keuze! Wij hebben verschillende soorten en maten in ons assortiment. Bestel jij jouw bidon liever direct online? Dat is geen probleem! Wij verzenden de bidons of bidonhouders gratis. Laat je je bidonhouder liever monteren door onze experts? Dan ben je van harte welkom in onze showroom, waar onze medewerkers de houder makkelijk en eenvoudig bevestigen op jouw fiets.