Wil je bij ons aankomen voor een advies gesprek? Maak hier direct online jouw afspraak. Of neem telefonisch contact met ons op 0478-532166 dan kijken we samen naar alle opties! ×

Dragers en transport

Wil jij je fiets vervoeren met de auto? Dat kan op een makkelijke manier met een fietsdrager. Hiermee vervoer je jouw fiets op het dak of op de trekhaak. Bij Dekkers Tweewielers hebben wij verschillende soorten fietsdragers. Vaak vinden mensen het lastig om de goede te kiezen, maar voor alle soorten in ons assortiment geldt dat ze ontzettend betrouwbaar zijn. Daarnaast zijn ze zeer makkelijk te bevestigen, maar het team van Dekkers Tweewielers helpt u natuurlijk graag met een uitleg over het bevestigen van deze fietsdrager. U bent van harte welkom in de showroom in Wanssum!

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Filteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Filteren

De fietsdragers op de trekhaak

Fietsdragers voor op de trekhaak zijn de meest gebruikte fietsdragers. Vaak zijn deze iets duurder, maar is het wel de meest praktische oplossing. Dit type fietsdrager past over het algemeen op elk type trekhaak en is geschikt voor 2 fietsen. Wanneer je een e-bike hebt, is het belangrijk dat je bij het aanschaffen van een fietsdrager let op het maximumgewicht waar je de fietsdrager mee kunt belasten. Een e-bike is vanwege de accu een stuk zwaarder. Wanneer je een fietsdrager koopt, staat altijd aangegeven of deze ook geschikt is voor het dragen van elektrische fietsen. Let hier dus op!

De fietsdragers op het dak

Fietsdragers op het dak zijn over het algemeen goedkoper dan dragers voor de achterkant van de auto. Het grote voordeel van een fietsdrager op het dak is natuurlijk dat de kofferbak vrij blijft. Hierdoor laad je makkelijk spullen in en uit, ook wanneer je je fiets vervoert. Een nadeel van dit soort fietsdrager is dat deze niet geschikt is voor e-bikes, omdat deze fietsen te zwaar zijn om boven je hoofd te tillen. Fietsdragers op het dak zijn wel geschikt voor het vervoeren van meerdere (lichte) fietsen.

Overige fietsdragers

Wanneer je een caravan of camper hebt, wil je natuurlijk ook af en toe je fiets meenemen. Hier bestaan gelukkig speciale fietsdragers voor. Deze bevestig je eenvoudig aan de achterkant van je caravan of camper, waardoor je op vakantie ook lekker gaat fietsen. Je bevestigt deze speciale fietsdrager op de dissel, waardoor hij stevig vast zit. Wanneer je een mountainbike hebt, let dan bij het aanschaffen van een fietsdrager op een extra brede fietsgoot zodat de brede banden van de mountainbike hier goed in passen.

Fietsdragers eenvoudig bestellen bij Dekkers Tweewielers

Weet jij al precies welke fietsdrager jij wilt? En wil je deze zo snel mogelijk gaan gebruiken? Bestel deze dan eenvoudig online. Heb je toch nog een vraag, neem dan gerust contact met ons op. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in de showroom in Wanssum, waar het ook mogelijk is om jouw fietsdrager direct te monteren op jouw auto.