Frame en voorvork

Wanneer er iets stuk is aan je fiets, dan is dit natuurlijk vervelend. Het is mogelijk om dit zelf te vervangen, maar hier heb je wel de juiste onderdelen voor nodig. Aan het frame of de voorvork van je fiets kan nog wel eens iets stuk gaan. Daarom vind je onderdelen om deze zaken te repareren in online assortiment van Dekkers Tweewielers. Het frame is de basis van je fiets en het is dus ontzettend belangrijk dat hier geen mankementen in te vinden zijn. Zo voorkom je ongelukken! Is er iets kapot aan dit deel van je fiets, maar weet je niet goed hoe je het moet repareren? Dan ben je natuurlijk ook altijd welkom bij onze werkplaats, waar onze monteurs het graag voor jou repareren. Maak hiervoor een afspraak via e-mail ([email protected]) of telefonisch (0478 – 53 21 66).

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-36 van 121

Pagina
per pagina
Filteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-36 van 121

Pagina
per pagina
Filteren

Een goed frame en stevige voorvork

Een frame dat compleet en veilig is, is onmisbaar voor je fiets. Daarom adviseren wij om periodiek te controleren of alles aan het frame nog goed vastzit, maar ook om te testen of het stuur nog soepel draait en op een goede manier is bevestigd. Wanneer jij je fiets veel gebruikt, kan er namelijk slijtage plaatsvinden die je misschien niet opmerkt.

Wanneer je toch ontdekt dat er iets stuk is aan het frame of aan de voorvork van je fiets, dan vind je in ons ruime online assortiment verschillende onderdelen en accessoires om dit probleem te verhelpen. Wij hebben bijvoorbeeld complete frames, waarmee je jouw eigen versleten frame eenvoudig mee vervangt. Daarnaast verkopen wij voorvorken. Dit is het deel van je fiets dat zich vanaf net onder je stuur tot aan het wiel bevindt. Deze kunnen verend of niet-verend zijn. Afhankelijk van jouw wensen kies je een van deze twee soorten.

Andere onderdelen voor het frame of de voorvork

Naast complete frames en voorvorken verkopen wij bij Dekkers Tweewielers ook balhoofdstellen. Dit onderdeel is ontzettend belangrijk voor je fiets, want het zorgt ervoor dat de as tussen het stuur en de voorvork kan draaien ten opzichte van het frame. Het balhoofd bestaat uit een buis waarbij beide uiteinden in een lager zijn gevat. Het zorgt er dus eigenlijk voor dat jij het stuur van de fiets kunt draaien! Ook vind je in ons ruime aanbod bagagedragers, in het geval dat je huidige bagagedrager het begeeft of je graag een net iets stevigere bagagedrager op je fiets monteert, voor bijvoorbeeld een kinderzitje of extra fietsentas.

Frame en voorvork eenvoudig bestellen bij Dekkers Tweewielers

Ben je van plan het frame, de voorvork of de bagagedrager op je fiets te vervangen? En wil je deze onderdelen online bestellen bij Dekkers Tweewielers? Verstandige keuze! Wij hebben verschillende soorten en maten hiervan in ons assortiment. Wij verzenden deze onderdelen gratis. Laat je je frame, voorvork, balhoofdstel of bagagedrager liever monteren door onze experts? Dan ben je van harte welkom bij onze werkplaats in Wanssum, waar onze medewerkers welk onderdeel dan ook makkelijk en eenvoudig bevestigen op jouw fiets. Wil je een afspraak maken in onze werkplaats of heb je vragen over je bestelling? Neem dan gerust contact met ons op!