Wil je bij ons aankomen voor een advies gesprek? Maak hier direct online jouw afspraak. Of neem telefonisch contact met ons op 0478-532166 dan kijken we samen naar alle opties! ×

Kinderzitjes

Bij Dekkers Tweewielers hebben wij een groot aanbod aan kinderzitjes. Deze zijn ideaal wanneer jij van fietsen houdt, maar jouw kinderen nog te klein zijn om zelf mee te fietsen op hun eigen fiets. De kinderzitjes zijn eenvoudig te monteren en zorgen ervoor dat jouw kind op een comfortabele manier bij jou achter- of voorop zit. Heb jij toch nog vragen over het uitkiezen van een geschikt kinderzitje, of ben je niet tevreden met het kinderzitje dat je nu hebt? Stel dan je vraag aan een van onze experts, of kom naar onze showroom in Wanssum!

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-36 van 38

Pagina
per pagina
Filteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-36 van 38

Pagina
per pagina
Filteren

Ons assortiment

Wij hebben een breed assortiment aan kinderzitjes van het merk Yepp. Deze fietsstoeltjes zijn makkelijk te monteren voorop of achterop je fiets. Door het vooruitstrevende ontwerp zit jouw kind zeer veilig en comfortabel, terwijl jij lekker door kunt fietsen. Jouw fietsplezier wordt niet verminderd! 

Veiligheid

Al onze kinderzitjes voldoen aan de veiligheidsnorm EN 14344. Deze norm houdt vooral in dat het zitje voorkomt dat de voeten tussen de spaken kunnen komen. De kinderzitjes met deze norm zijn voorop de fiets geschikt voor kinderen tot 15 kg en de achterzitjes voor kinderen tot 22 kg. Het is daarom belangrijk om erop te letten dat je achterop niet nog veel extra bagage meeneemt, wanneer je kind al achterop zit. De meeste bagagedragers kunnen namelijk tot 25 kg dragen, en daar zit je al gauw aan met een kinderzitje met jouw kind erin.

Montage kinderzitje

Het monteren van een kinderzitje is zowel voor- als achterop je fiets redelijk eenvoudig. Voor het achterzitje geldt dat je deze direct op de bagagedrager kunt monteren, maar je kunt ook een losse beugel gebruiken, die je vastschroeft op de zitbuis. Deze losse beugel hebben wij bij Dekkers Tweewielers natuurlijk ook in ons assortiment. Bij het monteren van het kinderzitje is het belangrijk om volgens de veiligheidsnorm erop te letten dat het zitje niet te ver achterop de bagagedrager wordt gemonteerd.

Bij het monteren van een voorzitje maak je het kinderzitje vast met een bevestigingsblokje op de stuurpen. Niet alle fietsen zijn geschikt hiervoor, dus wij testen graag voor u of u een geschikt kinderzitje voor uw fiets heeft uitgekozen.

Kinderzitjes eenvoudig bestellen bij Dekkers Tweewielers

Ben jij op zoek naar een kinderzitje om jouw kind veilig en eenvoudig mee te nemen op de fiets?  Bestel deze dan eenvoudig online. Heb je toch nog een vraag, neem dan gerust contact met ons op. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in de showroom in Wanssum, waar het ook mogelijk is om jouw kinderzitje direct te monteren op je fiets.