Wil je bij ons aankomen voor een advies gesprek? Maak hier direct online jouw afspraak. Of neem telefonisch contact met ons op 0478-532166 dan kijken we samen naar alle opties! ×

Pompen

Ben je op zoek naar een nieuwe fietspomp om de banden van jouw fiets weer helemaal op te pompen? Dan ben je bij Dekkers Tweewielers aan het goede adres, want wij hebben verschillende soorten fietspompen in ons assortiment. Wil je een echt praktische en degelijke pomp die makkelijk te gebruiken is? Of zoek je een pompje dat zo aan je fiets bevestigd kan worden? Wij hebben beide soorten. Kom je er niet helemaal uit? Of heb je een andere vraag over jouw fiets? Stuur ons dan een e-mail (info@dekkerstweewielers.nl) of bel ons tussen dinsdag en zaterdag (0478-532166).

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Ons assortiment aan fietspompen

Wij hebben meerdere fietspompen in ons assortiment van het merk Bontrager. Het is een dochterbedrijf van het merk Trek, dat je misschien wel kent van de elektrische fietsen. Bij Bontrager vind je alles op het gebied van kleding, onderdelen en accessoires voor fietsen. Al deze producten zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en vullen het gebruik van een (elektrische) fiets naadloos aan. De fietspompen van Bontrager zijn zeer betrouwbaar en behoren dan ook tot een van de beste die er bestaan. Wij hebben bij Dekkers Tweewielers twee soorten fietspompen in ons assortiment.

  • Charger: dit is de fietspomp zoals de meeste hem kennen: je zet de pompkop vast op het ventiel en zet je voeten op de pomp. Vervolgens begin je te pompen door de hendel naar boven te trekken en weer naar beneden te pompen.
  • Air support: dit is een kleine fietspomp, die vaak op de fiets te bevestigen is en anders makkelijk mee te nemen is. Ideaal voor onderweg dus! Het duurt wel langer om de band hard te krijgen met dit fietspompje.

Jouw fietsband oppompen

Het oppompen van jouw fietsbanden is ontzettend belangrijk. Net als bij een auto is bij een fiets de bandenspanning een belangrijk onderdeel. Een te lage bandenspanning zorgt ervoor dat je zwaarder moet trappen en geeft een grotere kans op een lekke band. Let wel op, want een te hoge bandenspanning kan weer resulteren in een klapband. Een fietsband oppompen is zeer eenvoudig. Draai eerst de ventieldop van het ventiel. De lucht gaat er niet meteen uit, want de ventieldop is enkel ter bescherming van vuil. Bevestig vervolgens de pompkop op het ventiel. Op de nieuwere fietspompen zit een meter waarmee je het aantal bar kunt zien, dus dan weet je wanneer je kunt stoppen met pompen en de fietspomp de optimale hoeveelheid lucht heeft. Bij de oudere fietspompen is dit niet zo, en is het makkelijk om tijdens het pompen af en toe aan de band te voelen of deze hard genoeg is.

Lukt het niet om je fiets op te pompen? Of zou je graag een uitleg willen over hoe je dit het beste kunt doen? Kom dan gerust naar onze showroom met je fiets, dan laten wij dit kosteloos aan je zien!

Fietspomp eenvoudig bestellen bij Dekkers Tweewielers

Ben jij op zoek naar een fietspomp om je fietsbanden mee op te pompen? Bestel deze dan eenvoudig online. Heb je toch nog een vraag over de fietspomp? Neem dan gerust contact met ons op. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in de showroom in Wanssum, waar het ook mogelijk is om jouw fietspomp direct te testen op jouw fiets.