Remmen en remdelen

Om op een veilige manier te kunnen fietsen, moet je ook op ieder moment veilig kunnen stoppen. Hiervoor zijn goede remmen en remdelen nodig. Deze zijn te vinden in het grote online assortiment dat wordt aangeboden bij Dekkers Tweewielers. Bestel hier het onderdeel dat jij nodig hebt en het wordt gratis naar jouw huis verzonden! Je bevestigt de rem of het remdeel makkelijk op jouw fiets en je kunt weer veilig de weg op. Lukt dit monteren toch niet helemaal zelf? Dan ben je natuurlijk ook altijd welkom in Wanssum, waar onze deskundige monteurs het onderdeel graag op jouw fiets monteren. Het enige wat jij hoeft te doen is contact met ons op te nemen!

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-36 van 119

Pagina
per pagina
Filteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-36 van 119

Pagina
per pagina
Filteren

Alles voor goed werkende remmen

De remmen zijn een redelijk complex onderdeel op je fiets. Wanneer je de rem intrapt met je trappers of met de remgrepen, wordt het wiel van je fiets gestopt doordat er een bepaald object op de band worden geplaatst. Hierdoor komt het wiel tot stilstand. Om je remmen goed te laten werken, zijn er verschillende onderdelen nodig. Denk hierbij aan remgrepen in het geval van een handrem op je fiets, of remkabels en remleidingen om deze handrem goed te laten werken. Deze kabels kunnen nog wel eens beschadigd raken en daarom is het makkelijk dat je deze onderdelen snel en eenvoudig online bestelt bij Dekkers Tweewielers. 

Verschillende soorten remmen

Er bestaan verschillende soorten remmen voor je fiets. Wij hebben al deze soorten remmen in ons assortiment. Schijfremmen zijn de meest krachtige soort. Deze hydraulische remmen plaatsen tijdens het remmen een schijf op het wiel, waardoor je zeer snel tot stilstand komt. Deze soort vind je vaak bij duurdere en sportieve e-bikes. Daarnaast hebben wij velgremmen in ons assortiment, die de velg gebruiken als remschijf. Deze remmen hebben als grootste voordeel dat ze zeer licht zijn. Ook is het mogelijk om bij Dekkers Tweewielers naafremmen te bestellen. Deze remmen zijn vergelijkbaar met velgremmen, echter zijn ze weggestopt in de naaf. Naafremmen zijn zeer slijtvast en vergen amper onderhoud. 

Remmen en remdelen eenvoudig bestellen bij Dekkers Tweewielers

Al deze verschillende soorten remmen en remdelen zijn online los te bestellen. Dit is dus ideaal wanneer je deze onderdelen zelf kunt bevestigen op jouw fiets. Wij hebben verschillende soorten en maten in ons assortiment. Ook verzenden wij al deze onderdelen gratis. Laat je je remmen liever monteren door onze experts? Dan ben je van harte welkom in onze showroom in Wanssum, waar onze medewerkers de remmen of remdelen makkelijk en eenvoudig bevestigen op jouw fiets.