Wil je bij ons aankomen voor een advies gesprek? Maak hier direct online jouw afspraak. Of neem telefonisch contact met ons op 0478-532166 dan kijken we samen naar alle opties! ×

Sloten

Als jij je fiets met een gerust hart achter wilt laten, is een goed werkend fietsslot onmisbaar. Gelukkig hebben wij bij Dekkers Tweewielers een breed aanbod aan sloten, die voor alle fietsen geschikt zijn. Het ringslot is bij de meeste mensen wel bekend en is op het merendeel van de fietsen al aanwezig. Er bestaan echter nog meer soorten sloten, die als aanvulling op het ringslot kunnen dienen. Wij raden vooral bij elektrische fietsen aan deze aanvulling op het ringslot te gebruiken. Twijfel je nog over het soort slot dat je moet kiezen, of hoe je deze moet bevestigen? Stuur ons dan een e-mail (info@dekkerstweewielers.nl) of bel ons tussen dinsdag en zaterdag (0478-532166).

Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Filteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Filteren

erschillende soorten sloten

Er bestaan verschillende soorten fietssloten, elk voor een andere situatie. Bij Dekkers Tweewielers hebben wij deze verschillende sloten in ons assortiment.

  • Ringslot: dit slot zit bevestigd aan het frame van de fiets. Het ringslot sluit tussen de spaken van het achterwiel, waardoor deze de fietsspaken blokkeert en het achterwiel niet meer kan draaien. Je kunt dus niet meer fietsen wanneer de fiets op slot staat, maar de fiets kan wel worden opgetild, in bijvoorbeeld een busje worden gezet, waarna het slot op een andere locatie wordt opengebroken.
  • Kettingslot: dit slot wordt vaak in combinatie met een ringslot gebruikt en is handig wanneer je je fiets aan een boom of paaltje vast wilt maken. Dit biedt extra veiligheid en zo heb je minder de kans dat je fiets gestolen wordt. Een kettingslot is zeer stevig en door het ijzer van de ketting lastig door te knippen. De kans op diefstal van de fiets is daardoor een stuk kleiner.
  • Kabelslot: dit slot is te vergelijken met een kettingslot, maar is een stuk minder stevig. De kabel is makkelijk door te knippen, waardoor het voor dieven makkelijker wordt om de fiets te stelen.
  • Beugelslot: bij dit slot zitten de beide poten zo diep in het blok, dat het nauwelijks open te breken is. Voorwaarde bij het gebruik van dit slot is wel dat je het beugelslot altijd door zowel het frame als het wiel steekt en aan een paal of iets dergelijks vastzet. Wanneer je dit niet doet, is de kans op diefstal meteen een stuk groter.

Fietspomp eenvoudig bestellen bij Dekkers Tweewielers

Heb jij al het slot uitgekozen dat je wilt? Bestel dit dan eenvoudig online. Heb je toch nog een vraag over een van onze sloten, of weet je niet goed voor welk slot je moet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom in Wanssum, waar het ook mogelijk is om jouw nieuwe slot direct te bevestigen