Sturen

Ben jij op zoek naar sturen en toebehoren voor je fiets? Een goed werkend stuur is natuurlijk onmisbaar om je fiets op de juiste manier te gebruiken. Daarom bieden wij de beste sturen aan om jou weer op een veilige en goede manier de weg op te laten gaan. Ook de verschillende accessoires voor je fietsstuur hebben wij in ons online aanbod. Denk hierbij aan stuurpennen, bar-ends, opzetsturen, handvatten en stuurlinten. Wanneer een van deze onderdelen op je fiets stuk gaan, bestel je deze eenvoudig via de website van Dekkers Tweewielers. Wij verzenden jouw stuur of toebehoren gratis. Heb je hulp nodig bij het monteren ervan op je fiets? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-36 van 339

Pagina
per pagina
Filteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-36 van 339

Pagina
per pagina
Filteren

Sturen van de beste kwaliteit

Bij Dekkers Tweewielers hebben wij verschillende sturen in ons aanbod. Deze bevestig je gemakkelijk op jouw fiets. De sturen die wij in ons aanbod hebben, zijn van de beste merken en dus zeer betrouwbaar. Helaas kan het voorkomen dat je stuur kapotgaat. Maar het is natuurlijk ook mogelijk dat je op zoek bent naar een nieuw stuur, omdat je over je huidige stuur niet tevreden bent. Mocht dit het geval zijn, kan een kortere stuurpen ook helpen, deze kan er onder andere voor zorgen dat je net wat minder voorovergebogen zit tijdens het fietsen. Wanneer je toch een sportievere en meer voorovergebogen houding wilt tijdens het fietsen of mountainbiken, kies dan voor een langere stuurpen.

Aanvullingen op je stuur

Naast sturen hebben we bij Dekkers Tweewielers ook accessoires om je stuur en fiets mee aan te vullen. Wij hebben bijvoorbeeld bar-ends en opzetsturen om je stuur mee uit te breiden. Met bar-ends maak jij je stuur net iets breder, waardoor je tijdens het mountainbiken af en toe een andere houding kunt aannemen. Met een opzetstuur kun je tijdens het fietsen meer vooroverbuigen en een sportievere houding creëren. Daarnaast vind je in het aanbod van Dekkers Tweewielers ook handvatten om je stuur te vernieuwen of stuurlinten om de grip op je stuur beter te maken.

Sturen en toebehoren eenvoudig bestellen bij Dekkers Tweewielers

Ben je van plan een nieuw stuur of een aanvulling hierop aan te schaffen? Verstandige keuze! Wij hebben verschillende soorten van de beste merken in ons assortiment. Wij verzenden de producten gratis. Laat jij je stuur of andere accessoires liever monteren door onze experts? Dan ben je van harte welkom in onze showroom, waar onze medewerkers deze makkelijk en eenvoudig bevestigen op jouw fiets. Heb je vragen over een bestelling of over het bevestigen van de onderdelen op je fiets? Neem dan contact op via e-mail ([email protected]) of telefonisch (0478 – 53 21 66).