Wil je bij ons aankomen voor een advies gesprek? Maak hier direct online jouw afspraak. Of neem telefonisch contact met ons op 0478-532166 dan kijken we samen naar alle opties! ×

Tassen⁄manden

Wil jij op een veilige manier bagage meenemen op de fiets, zonder dat je er zelf last van hebt? Dat begrijpen wij. Daarom hebben wij bij Dekkers Tweewielers verschillende fietstassen en -manden in ons assortiment. Of je deze tas of mand nou voorop of achterop je fiets wilt, wij hebben het voor jou! Deze manden en tassen bestel je eenvoudig online. Het product wordt dan bij jou thuis afgeleverd, waarna je het zelf op uw fiets monteert. Heb je hulp nodig met deze montage? Dan ben je natuurlijk altijd welkom in onze showroom in Wanssum.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-36 van 127

Pagina
per pagina
Filteren
 1. Aan verlanglijst toevoegen
  2G02
  2G02
  € 108,95
  Bekijk kenmerken
 2. Aan verlanglijst toevoegen
  New Looxs fietstas dubbel Joli Diamond spring
  New Looxs fietstas dubbel Joli Diamond spring
  Speciale prijs € 46,46 Normale prijs € 61,95
  Bekijk kenmerken
 3. Aan verlanglijst toevoegen
  New Looxs fietstas dubbel Joli Check
  New Looxs fietstas dubbel Joli Check
  Vanaf € 46,46 Normale prijs € 61,95
  Bekijk kenmerken
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-36 van 127

Pagina
per pagina
Filteren

Manden op de voordrager

Fietsmanden worden al jaren gebruikt door de mand met klemmen aan het stuur te bevestigen. De laatste jaren is een fietsmand echter nóg populairder geworden, door de fietsen met de voordrager die steeds meer werden verkocht. Steeds meer mensen bevestigen een hippe mand voorop de fiets, om hier allerlei zaken in te vervoeren. Wij hebben bij Dekkers Tweewielers verschillende manden van deze soort in ons assortiment. Je bevestigt deze mand eenvoudig voorop je fiets, maar wij helpen je natuurlijk ook graag wanneer dit niet helemaal lukt.

Fietstassen

Een mand voorop de fiets kan voor sommige mensen hinderend voelen. Wanneer je een zwaarder voorwerp vervoert in de mand, kan sturen moeilijker zijn of kan de angst dat je valt met de fiets toenemen. Dat begrijpen wij, en daarom hebben we ook verschillende fietstassen in ons assortiment die je aan je bagagedrager bevestigt. Op die manier is het gewicht niet alleen aan beide zijden van je fiets verdeeld, je hebt tijdens het fietsen ook nog weinig last van deze tassen. Bij het bestellen van je fietstas is het belangrijk om na te gaan of deze tas op de bagagedrager van jouw fiets past. Wij helpen je natuurlijk ook graag met deze keuze wanneer je er zelf niet helemaal uit komt.

Rugtassen

Wil jij je persoonlijke eigendommen graag dicht bij je dragen en niet in een fietstas- of mand stoppen? Dan hebben wij ook verschillende rugtassen in ons assortiment. Deze tassen zijn zo ontworpen dat je er zo weinig mogelijk hinder van hebt tijdens het fietsen. Deze fietstassen zijn van de beste merken, dus ze zijn ontzettend betrouwbaar en gaan lang mee. 

Fietstas of -mand eenvoudig bestellen bij Dekkers Tweewielers

Heb jij al een fietstas of -mand uitgekozen? Bestel deze dan eenvoudig online bij Dekkers Tweewielers. Heb je toch nog een vraag over een van onze manden of tassen, of weet je niet goed welke je moet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom in Wanssum, waar het ook mogelijk is om verschillende manden en tassen op jouw fiets te testen en uiteindelijk jouw favoriete mand of tas op jouw fiets te bevestigen.