Ook nu onze winkel weer volledig open mag, werken wij voor de aanschaf van een (nieuwe) fiets alleen op afspraak. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. ×

Verlichting

Om op een veilige manier te kunnen fietsen in het donker, heeft je fiets goed werkende verlichting nodig. Voor automobilisten is het vaak moeilijk om fietsers snel te kunnen zien wanneer het donker is en de fietser slechte of geen verlichting op zijn fiets heeft. Gelukkig hebben wij bij Dekkers Tweewielers een groot assortiment aan verlichting. Naast verlichting zijn reflectoren ook onmisbaar op een fiets. Wanneer een auto zijn koplampen op deze reflectoren zet, is de fiets ontzettend goed zichtbaar. Dit geeft jou als fietser natuurlijk een extra veilig gevoel!

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-36 van 188

Pagina
per pagina
Filteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-36 van 188

Pagina
per pagina
Filteren

Fietsverlichting bij Dekkers Tweewielers

Wij hebben een groot assortiment aan fietsverlichting. Globaal gezien zijn er twee soorten fietsverlichting. Er zijn lampen waarmee je gezien wordt en lampen waarmee je zelf ook wat kunt zien. Rijd je voornamelijk door de stad en langs goed verlichte straten, dan heb je waarschijnlijk genoeg aan een lamp waarmee je goed gezien wordt. Rijd je (ook) vaak over donkere paden en langs afgelegen straten? Dan kun je beter op zoek gaan naar een lamp waarbij je zelf ook meer zicht hebt op de weg en de situatie. Wij hebben beide soorten fietsverlichting voor jou in het aanbod bij Dekkers Tweewielers. De verlichting op je fiets kan werken via een dynamo, op batterijen of is oplaadbaar via een USB-kabel. De laatste soort is zeer nieuw. Je hoeft niet te werken met batterijen, maar laadt de lamp eenvoudig op met stroom. 

Reflectoren

Wij hebben bij Dekkers Tweewielers ook verschillende soorten reflectoren in ons assortiment. Deze zorgen ervoor dat jij in het donker nóg beter zichtbaar bent! Er bestaan verschillende reflectoren, zoals reflectoren die je aan je spaken of pedalen bevestigt. Bij het aanschaffen van een fiets zijn deze vaak al bevestigd, maar het kan natuurlijk voorkomen dat een van deze reflectoren stuk gaat. De nieuwe reflector is eenvoudig zelf te monteren, maar wij helpen je hier natuurlijk ook graag bij wanneer je naar onze showroom in Wanssum komt.

Fietsverlichting eenvoudig bestellen bij Dekkers Tweewielers

Weet jij al welke je fietsverlichting je wilt? Bestel deze dan eenvoudig online bij Dekkers Tweewielers. Heb je toch nog een vraag over onze fietsverlichting, of weet je niet goed welke je moet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom in Wanssum, waar het ook mogelijk is om verschillende fietsverlichting te testen en uiteindelijk jouw favoriete verlichting op jouw fiets te monteren.