Wil je bij ons aankomen voor een advies gesprek? Maak hier direct online jouw afspraak. Of neem telefonisch contact met ons op 0478-532166 dan kijken we samen naar alle opties! ×

Sleutel Service

Bestel hier een nieuwe fietssleutel

Fietssleutel kwijt?

Bij aankoop van een fiets krijgt je altijd twee sleutels. Raak je een fietssleutel kwijt, bestel dan gelijk een nieuwe sleutel. Dit kan gewoon online. Je kunt dit eenvoudig zelf doen, zonder hulp van jouw Bike Totaal vakman.

sleutelserviceBestel hier een nieuwe fietssleutel van Abus, Axa of Trelock

Je kunt hier online een originele fietssleutel bijbestellen voor fietssloten van Abus en Axa-Basta, dit doe je door op de afbeelding van het merk te klikken. Voor een sleutel van een fietsslot van een ander merk, kun je bij jouw Bike Totaal winkel informeren naar de mogelijkheden.

Om te kunnen bestellen heb je alleen het juiste sleutelnummer nodig. Je vindt het sleutelnummer altijd op de (reserve)sleutel, je garantiekaart of op de polis van je fietsverzekering. Het nummer bestaat uit cijfers en/of letters.

Logo AxaLogo AbusLogo Trelock

Let op! Als je fiets wordt gestolen, heb je ook 2 originele sleutels nodig voor de verzekering!
Heb je een sleutel bijbesteld en heb je een fietsverzekering? Geef dit dan direct aan de verzekeringsmaatschappij door. Bij diefstal van je fiets moet je namelijk twee originele fietssleutels aan de verzekeringsmaatschappij kunnen overleggen. De reservesleutel die je ontvangt, is gemerkt met een C van "copy".