Ook nu onze winkel weer volledig open mag, werken wij voor de aanschaf van een (nieuwe) fiets alleen op afspraak. Maak hier direct online jouw afspraak. ×

Het team van Dekkers Tweewielers

Wie werkt er nou eigenlijk allemaal bij Dekkers Tweewielers? Wie zorgen ervoor dat fietsen niet zomaar gewoon fietsen zijn, maar een hele unieke en nieuwe ervaring? Dat laten we natuurlijk heel graag aan je zien, zodat jij precies weet welke helden er aan jouw (toekomstige) fiets ervaring werken en dit met veel passie doen.

Teamfoto

Werkplaats

Dit is waar de magie gebeurd, deze jongens zorgen ervoor dat jij elke dag weer kan genieten van een fiets in optimale staat. Onderhoud en technische mankementen draaien deze mannen hun hand niet voor om. 

Peter
Ondertussen alweer 15 jaar in dienst bij Dekkers Tweewielers, welke volledig op de hoogte is van alle ins en outs omtrent fietsen en Dekkers Tweewielers. Middels zijn humor en enthousiasme helpt hij iedere klant binnen no-time weer vakkundig op weg. 

Ralf
Dé specialist op gebied van elektrische fietsen. Inmiddels alweer enkele jaren in dienst bij Dekkers Tweewielers. Door zijn passie voor fixies en snelle highspeed bikes heeft hij enorm veel ervaring en kennis opgebouwd in dit segment.

Edwin
Met zijn enorme passie en drive voor MTB en racefietsen kunnen we hem ongetwijfelt onze absolute topper noemen in dat segment. Door zijn passie is hij zelf ook actief in deze sport, waar hij nog regelmatig wedstrijden rijdt en wint! Zijn ervaring binnen Dekkers Tweewielers en het MTB/racefiets segment zorgt ervoor dat jouw fiets altijd in prijs winnende conditie is!

Glenn
Sinds kort werkzaam bij Dekkers Tweewielers, maar ondertussen al geroemd om zijn inzet en vakkundigheid. Naast zijn werkzaamheden volgt Glenn nog een cursus tot chef werkplaats welke zijn ambities duidelijk kenbaar maken. In zijn vrije tijd rijdt hij graag op de crossmoter. Zonder twijfel een man die van meerdere markten thuis is.

Toon
Ook Toon is sinds kort werkzaam bij Dekkers Tweewielers. Hij zorgt ervoor dat jouw fiets  op de juiste tijdstippen en momenten ingepland staat zodat alles in de werkplaats soepeltjes verloopt. Zo garandeerd hij dat jij binnen de kortste keren weer in het bezit bent van jouw stalen ros. Ook Toon rijdt in zijn vrije tijd graag op de crossmotor. 

Winkelpersoneel

Zij zorgen ervoor dat al jouw vragen beantwoord worden, en de Dekkers Tweewielers experience nagestreefd wordt. 

Rob
Rob heeft het ondernemschap met de paplepel ingegoten gekregen en heeft door zijn enorme drive en passie met zeer veel succes op jonge leeftijd het bedrijf overgenomen. Door zijn passie en kennis binnen de fietsbranche ziet hij overal kansen en mogelijkheden in, welke ervoor zorgen dat Dekkers Tweewielers zich blijft ontwikkelen als dé specialist. In zijn vrije tijd gaat hij er graag op uit met zijn vrouw en kinderen met de camper.

Stef
Stef is sinds kort werkzaam bij Dekkers Tweewielers. Stef wordt intern opgeleid tot e-bike specialist en zorgt er dus voor dat jij op gebied van e-bike kennis en informatie niets tekort gaat komen. 

Paul
Net als Stef is Paul sinds kort werkzaam bij Dekkers Tweewielers. Ook hij wordt intern opgeleid zodat hij je kan helpen op het gebied van fietsen en je kan helpen bij al je brandende vragen. 

Sjors
Inmiddels alweer enkele jaren in dienst van Dekkers Tweewielers. Hij zorgt ervoor dat alles gerelateerd aan telefonie, internet en product inventarisatie in ons verkoop/kassasysteem naadloos werkt. Met andere woorden, Sjors zorgt ervoor dat wij ons werk optimaal kunnen doen waardoor we jou nog sneller en beter tot hulp kunnen zijn!

Yoshi
Momenteel is Yoshi niet aanwezig op de werkvloer. Yoshi is namelijk aan het genieten van zijn grote passie: reizen. Hij zit op dit moment in Australië maar zal vanaf April weer aanwezig zijn om zijn kennis op gebied van fietsen met jullie te delen.

Roy
Ontmoet Roy, onze zorgfiets en tandem specialist. Een zorgfiets vereist vaak specifieke hulp en Roy kan jou daar perfect mee helpen. Ook Roy is al enkele jaren actief bij Dekkers Tweewielers en middels zijn technische kennis en inzicht zorgt hij altijd voor een passende oplossing!

Piet
Piet werkt nu 1 å 2 dagen per week bij ons. Piet geeft zelf fietstrainingen voor e-bikes, racefietsen & mountainbikes. 

Overige medewerkers

Ieder bedrijf heeft ondersteunende medewerkers nodig. We zijn immers niet allemaal van alle markten thuis. Deze toppers zorgen ervoor dat alles achter de schermen zorgeloos verloopt en de rest van het personeel zich kan focussen op hun specialisme.

Elly 
Al vanaf dag één betrokken bij Dekkers Tweewielers door het ondersteunen van oprichter Karel. Vandaag de dag ondersteund ze ons nog steeds met haar jaren ervaring in de boekhouding.

Sandra
Ook de vrouw van Rob is nauw betrokken bij Dekkers Tweewielers. Zij ondersteund ons op gebied van administratieve werkzaamheden en HR gerelateerde zaken.  

Gregor
De redder in nood van Dekkers Tweewielers. Met zijn technisch inzicht en zijn enorme inzet is hij meer dan een waardevolle kracht voor de werkplaats. Gregor staat letterlijk dag en nacht klaar.

Harry
Sinds een aantal maanden is ook Harry bij Dekkers Tweewielers in dienst. Hij ondersteunt de werkplaats wanneer nodig voor een aantal uren in de week.

Jan
Al enkele jaren een onmisbare schakel bij Dekkers. Als hulp in de werkplaats is hij met zijn vakkundigheid en kennis een enorme toegevoegde waarde.

Matthijs, William & Mieke
Alle drie hebben ze twee dingen gemeen: ze werken enkel en alleen op zaterdag en zijn onmisbaar binnen de organisatie. Matthijs verzorgt de occasions, William assisteert de werkplaats en Mieke is dé ondersteuning voor de winkel. Alle drie toppers in hun eigen klasse.

Wiel & Gerrit
Wiel en Gerrit zijn one chauffeurs en zorgen ervoor dat jij jouw fiets op tijd voor de deur hebt staan of komen de fiets indien nodig ophalen. Beiden zijn ze constant op weg maar onmisbaar voor Dekker Tweewielers.