Wij zijn op Koningsdag gesloten

Elektrische bakfietsen
van Urban Arrow

In het dagelijks leven vliegen we van hot naar her. We brengen de kinderen naar school, doen snel een boodschap en brengen ook nog even een pakketje weg. We draaien op de automatische piloot zonder besef van al het moois om ons heen. Met Urban Arrow wordt elke fietsrit een avontuur en is het vervoeren van je kinderen een feestje.

Gratis adviesgesprek
Het zit 'm in de reis

Het zit 'm in de reis

Met Urban Arrow wordt elke fietsrit een avontuur!

Try it once, love it forever!  

Maak nu een proefrit 

Gratis adviesgesprek Demo fietsen testen

Fietsen zonder zorgen

Eén ritje en je bent verkocht. Het lichte frame, de elektrische trapondersteuning, traploos schakelen en het lage zwaartepunt garanderen een zeer aangename rijervaring. Dankzij de driepuntsgordels en de EPP-bak (die werkt als een grote omgekeerde helm) neem je de allerkleinste passagiers en bagage altijd veilig met je mee. Met de stevige stuurstang en lage zwaartepunt heb je alle stabiliteit en controle die je nodig hebt. Manoeuvreren over kleine weggetjes of juist de vaart erin op het fietspad? De Urban Arrow Family biedt optimale veiligheid en comfort.

Bekijk onze servicepakketten

De ruimste in zijn soort

Met gemak, alles in de bak! De Urban Arrow Family bakfiets biedt meer dan genoeg ruimte. Moeiteloos vervoer je twee kinderen in de bak en installeer je een autostoeltje of extra bankje zonder dat er kostbare ruimte verloren gaat. Een vierde passagier kan op de achterdrager en er is altijd nog plek voor extra bagage.

Urban Arrow
Maak je Urban Arrow compleet

Maak je Urban Arrow compleet

Een ruime keuze aan praktische accessoires

Urban Arrow bakfiets accessoires

Zonnescherm

Het zonnescherm beschermt je kinderen goed tegen de zon met de ingebouwde UPF-50 laag. Het zonnescherm bestaat bovendien uit twee delen zodat het op de echt hete dagen ook mogelijk is om extra lucht door de bak te laten waaien.

Terug naar overzicht

Regenhuif Plus

Er zijn Urban Arrow Regenhuiven beschikbaar voor de Family. Er is keuze uit twee modellen, de Essential en de Plus. Alle regenhuiven zijn compatibel met de Urban Arrow Poncho want zo zit niet alleen je kroost goed onder de pannen maar jij ook.

De Raincover PLUS biedt ruimte en een eenvoudige toegang om een Maxi-Cosi stoeltje in en uit de bak te halen. Zo kun je met gemak zelfs je jongste meenemen op al je ritjes. In Nederland zijn er zo van die weken waarin de weergoden er schijnbaar genoegen in scheppen om eindeloos grijze dagen aan elkaar te rijgen. Desondanks kiezen steeds meer mensen voor de Urban Arrow Family als primaire en duurzame manier van transport. Voor al die mensen die, met regen of zonneschijn, op de bakfiets alles doen is een Raincover accessoire die jou en je kinderen beschermt geen overbodige luxe. We hebben goed naar de feedback op onze vorige accessoire geluisterd en zijn aan de slag gegaan met de ontwikkeling van de Raincover PLUS.

Terug naar overzicht

Baby car seat adapter

Met de Urban Arrow Baby Seat Adapter kun je eenvoudig een autostoeltje voor babies, zoals de Maxi-Cosi bevestigen aan je Urban Arrow. Op deze wijze kun je veilig jonge kinderen vervoeren in de bakfiets. We adviseren geen kinderen jonger dan 3 maanden te vervoeren met de bakfiets vanwegen trillingen.

Er komen steeds meer stoeltjes op de markt. Test het betreffende stoeltje bij je lokale dealer altijd eerst of deze past. Let er op dat het stoeltje in alle gevallen altijd goed moet vastklikken.

Terug naar overzicht

Achterdrager Essential

Met de Essential drager monteer je makkelijk een kinderzitje met de MIK HD interface of grote fietstassen. De maximale belasting is 27kg. Indien je gebruik gaat maken van de MIK HD interface, is het een vereiste dat de bagagedrager door een erkende fietsenmaker geïnstalleerd wordt.

Terug naar overzicht

Extra bankje

Dankzij het extra bankje heb je plek voor een derde passagier in de bakfiets.

De extra bank heeft een opklap mechanisme dat door de riem op zijn plek gehouden wordt. Wanneer je meer ruimte nodig hebt, voor bijvoorbeeld je boodschappen, open je de riem en zie je dat het bankje opklapt. Daarmee krijg je alle ruimte in de bak dus eenvoudig weer terug.

Terug naar overzicht

C15 kinderstoel adapter Family

Met deze adapter kun je brede selectie aan kinderzitjes aan de onderkant van de box bevestigen, zodat je kind comfortabel en goed beschermd meerijdt.

Terug naar overzicht

Vloermat

Deze vloermat zorgt ervoor dat losse items op hun plaats blijven terwijl je rijdt en beschermt de onderkant van je box tegen krassen en beschadigingen.

Terug naar overzicht

Bagagenet

Het ideale accessoire wanneer je je kettingslot of andere spullen bij je hebt die je liever niet in de box laat rammelen. Bevestig het bagagenet aan de bodemplaat en de zijkant van de box.

Terug naar overzicht

Rails voor bidonhouder

Als je een bidonhouder op je fiets wil bevestigen heb je deze accessoire nodig om je bidonhouder vast te kunnen schroeven aan de fiets.

Terug naar overzicht

De bakfiets koopgids

De ultieme gids met alles wat je moet weten over bakfietsen. Lees over alle ins en outs die belangrijk zijn bij de aanschaf van een Urban Arrow bakfiets. 

Welke Urban Arrow E-bakfiets past bij jou? Laat je adviseren.

Je bent altijd welkom in ons Experience Center. Wil je graag goed geadviseerd worden over welke Urban Arrow E-bakfiets het beste bij jou past? Plan dan online een gratis adviesgesprek in, zo weet je zeker dat onze adviseurs alle tijd voor je hebben. Natuurlijk staat 'n bèkske koffie altijd voor je klaar!

Gratis adviesgesprek aanvragen

Fietsen met een lach!
© 2024 - Dekkers Tweewielers Wanssum B.V.
Created by LR Internet