SSC_retailer_page_header-imageNL_1

Onderhoud of reparatie van jouw fiets in onze werkplaats

Het onderhouden van je fiets is erg belangrijk, net zoals een auto of motor heeft jouw tweewieler ook periodiek onderhoud nodig. Daarbij zorgt goed onderhoud er ook voor dat je garantie behouden blijft. Natuurlijk kan het alsnog voorkomen dat je fiets schade oploopt, waarvoor een reparatie noodzakelijk is. Voor onderhoudsbeurten en reparaties kun je daarom altijd terecht bij onze vestiging in Wanssum terecht.

Plan je reparatie of onderhoudsbeurt

KW-DEKKERS0080-KEUZE-HR

Via onze website kun je eenvoudig zelf je afspraak in plannen.

Liever bellen, geen probleem!

Ook is het natuurlijk mogelijk om telefonisch een afspraak in te plannen. We helpen je daarbij maar al te graag.

Brengen en ophalen van je fiets voor onderhoud of reparatie

Op de dag van je afspraak kan jij je fiets uiteraard brengen en afhalen bij onze werkplaats. Dit kan tijdens onze reguliere openingstijden, zorg daarbij dat de fiets minimaal 30 minuten voor aanvang van de afspraak bij ons binnen is. Heb je direct een afspraak aan het begin van de dag, dan zorgen wij dat er tijdig iemand van ons aanwezig is om jou bij ons in Wanssum te verwelkomen.

Je krijgt van ons een bericht wanneer de fiets klaar is om opgehaald te worden. Doorgaans is dit aan het eind van de werkdag. Duurt de reparatie langer dat verwacht, dan nemen we natuurlijk voor het einde van de dag contact met je op.

Heb je een vraag over de onderhoud of reparatie van je fiets? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op!

Toer je regelmatig rond op de trekkingfiets voor verkenning van de mooiste streken? Gebruik je de e-bike vrijwel dagelijks voor het woon-werkverkeer? Of zit je wekelijks vele uren in de beugels van de racefiets? Dan is het belangrijk om aandacht te besteden aan het onderhoud van je fiets. Alleen zo haal je steeds het maximale uit je ritten. Als Shimano Service Center zijn we bekend met alle fietstechnologieën, ook de allernieuwste. We helpen je graag verder en geven je fiets de professionele aandacht die je zoekt.


Fietsservice van wereldklasse

Er is geen technologie waarvan onze medewerkers nog nooit hebben gehoord. Hoe we dat zo zeker durven te stellen? De monteurs uit de werkplaats en medewerkers in de winkel volgen regelmatig trainingen en cursussen, zowel online als op locatie. Deze voortdurende opleiding is een voorwaarde om Shimano Service Center te mogen zijn. Daaraan voldoen we graag. Want alleen met gekwalificeerd personeel kunnen we jou de uitstekende service bieden die je mag verwachten van een gecertificeerd Shimano Service Center. Om de kwaliteit te borgen, voert Shimano regelmatig controles uit.

Betrouwbare kwaliteit
Na een servicebeurt in onze werkplaats ben je ervan verzekerd dat je fiets piekfijn in orde is. Niet alleen vanwege de kennis van de meest innovatieve technieken, maar ook omdat we werken met originele onderdelen van Shimano die we ruim op voorraad hebben. Dat zorgt voor een soepele, betrouwbare werking van de fiets. Mocht er vóór, tijdens of na een fietsrit onverhoopt een probleem zijn, dan lossen we dat snel en adequaat op in onze professionele werkplaats. Die is voorzien van de meest moderne gereedschappen. Doe een beroep op het vakmanschap van ons Shimano Service Center en geniet maximaal van je fiets.

ANGY-3328
ANGY-3345_1
ANGY-3737
ANGY-3330
ANGY-3340
ANGY-3354_1
ANGY-3762
ANGY-3752_1
ANGY-3741_kopie