Wout Poels Koffie

Wie is Wout Poels?

Een doorzetter, want dat ben je als wielrenner. Wout Poels is een wielrenner op professioneel niveau. Zo heeft hij al een bijzonder aantal ritten gemaakt in zijn wielercarrière. Hij is afkomstig van Blitterswijck (gelegen naast Wanssum) en al jarenlang een klant van Dekkers. Zo heeft hij samen met Bas van Magistrale Cycling Coffee een unieke blend gecreëerd. Samen hebben ze hun passie voor koffie gedeeld en samen deze blend uitgekozen en de bonen gebrand.

 

Magistrale Cycling Coffee is dan ook geen doorsnee koffiemerk. Het is opgezet door een groep vrienden die twee passies hebben; Koffie & fietsen. Deze koffie is het resultaat van een jarenlange zoektocht naar de beste koffiebonen, en deze te braden en mengen tot een unieke blend.

Ben je benieuwd naar deze overheerlijke koffie van Wout Poels? In onze koffiebar staat de koffie te alle tijden voor je klaar. Bij Dekkers kun je ook tijdens of na een fietstocht door de prachtige Limburgse omgeving komen genieten van een kopje koffie. De koffie heeft een unieke blend, daarom is deze ook alleen maar verkrijgbaar bij Dekkers Tweewielers. Kun je nou geen genoeg krijgen van de koffie, of ben je benieuwd naar hoe die smaakt? Dan zijn deze speciale koffiebonen verkrijgbaar bij onze showroom, maar ook op onze website.