zakelijk-werknemer
Fiets van de zaak voor de Werknemer

Steeds meer werknemers laten vaker de auto staan om het woon-werkverkeer te overbruggen. Een (elektrische) fiets biedt vaak uitkomst om relatief korte afstanden af te leggen op een voordelige, sportieve en milieuvriendelijke manier. Meer dan 50% van de werknemers woont binnen 15km van het werk af. Een afstand die makkelijk af te leggen is met een e-bike of high-speed bike. Vaak is het ook heerlijk om in de ochtend, als je de vogels hoort fluiten, een fietstochtje te maken. Ook na het werk is het ideaal om jouw hoofd even lekker leeg te maken tijdens een ritje op een e-bike.
Het is ook nog eens erg aantrekkelijk om via jouw werkgever een elektrische fiets aan te schaffen. Dit kan zelfs oplopen tot een verschil van maar liefst 40%. Dit klinkt toch erg aantrekkelijk? Kaart het aan bij jouw werkgever, drop een briefje in het ideeënbusje en start alvast met de zoektocht naar jouw ideale e-bike. Bij Dekkers Tweewielers vind je een ontzettend groot aanbod aan elektrische fietsen, zowel online als in ons experience center.
Minder stress
Betere conditie
Geen last van files
Milieubewust bezig

Informeer je werkgever

Laat je werkgever weten dat je interesse hebt in een fiets van de zaak. Neem contact met ons op of laat je werkgever contact met ons opnemen. Wij komen op locatie een presentatie geven over de fiscale constructies en de voordelen van een fiets van de zaak.

Stap 1. Neem contact met ons op en wij helpen je om je werkgever te overtuigen
Stap 2. Wij komen langs voor een presentatie en advies
Stap 3. Jij komt je droomfiets uitzoeken bij ons, wij regelen de rest
Nederlanders rijden op een e-bike
2 Miljoen
Regelmatig fietsen verhoogt de fitheid met
13 %
Gemiddelde reis- afstand op een e-bike is
5,5 km