Urban Arrow

Urban Arrow is gestart in 2009 en heeft als doel de stad stiller te maken en te vergroenen met elektrische transportfietsen. Ze maken aantrekkelijke, hoogwaardige transportfietsen die dankzij de nieuwste technologie en modernste materialen zich razendsnel door de stad kunnen bewegen en er ook nog eens mooi uit zien. Daarmee willen ze het gebruik van scooters en auto’s sterk terugbrengen. Dit doen ze trouwens niet alleen voor Nederland maar in 10 andere landen.

8 producten

Sorteer op:

Zoals de naam al zegt zijn de fietsen van Urban Arrow uiterst geschikt voor het fietsen in de stad. Door de verschillende mechanismes in de e-bikes kom je snel tot stilstand wanneer dit nodig is, maar kun je ook weer makkelijk op gang komen. Ideaal dus, wanneer je vaak moet stoppen voor een stoplicht in de stad. Maar ook wanneer je in een rustiger gebied woont, zijn deze elektrische bakfietsen een echte uitkomst!

Hét stedelijke voertuig van de toekomst: Urban Arrow

In 2010 werd in Amsterdam de eerste Urban Arrow-fiets gemaakt. Sindsdien is het doel van dit vooruitstrevende merk om de stad stiller te maken en te vergroenen met elektrische transportfietsen. Door het gebruik van hun moderne transportfietsen te stimuleren, wil het merk het gebruik van scooters en auto’s sterk terugbrengen. En dat kan ook, want ze produceren aantrekkelijke, hoogwaardige transportfietsen die dankzij de nieuwste technologie en modernste materialen zich razendsnel door de stad kunnen bewegen. Ze zien er ook nog eens ontzettend mooi en hip uit. Dan heb je die scooter of auto dus ook helemaal niet meer nodig!

De transportfietsen van Urban Arrow

Het uiteindelijke doel dat Urban Arrow met zijn transportfietsen wil bereiken is dat steden mooi en leefbaar blijven. En dat geldt niet alleen voor steden, ook in meer landelijke gebieden is luchtvervuiling een groot probleem. Daarom definieerde Urban Arrow een compleet nieuwe transportcategorie: Smart Urban Mobility. Door het laadvermogen van een auto en de wendbaarheid van een e-bike te combineren, creëert het merk het ultieme voertuig om alles wat je dierbaar is van A naar B te brengen. En dat allemaal op een schone, veilige, stijlvolle én snelle manier.

De Family bakfiets van Urban Arrow

Door de verlaagde zitpositie van de kinderen in de bak voorop heeft de fiets een lager zwaartepunt. Dit heeft een positief effect op de wegligging het evenwicht dat je ervaart met de Family-fiets. Daarbij vormt de bak met geëxpandeerd polypropyleen een barrière rondom je meest kostbare bezit en iedereen die je voorbij zoeft. Ook zorgen het lichte frame, de elektrische ondersteuning en het traploze schakelen tussen de versnellingen voor een fijne fietservaring.

Extra accessoires

Bij Dekkers Tweewielers hebben wij naast de Family-transportfietsen ook enkele accessoires voor jouw e-bike. Wij hebben een parka, waar je je fiets mee kunt afdekken. Zo hoef je de fiets niet droog te maken na een hevige regenbui. Daarnaast hebben we een bagagenet, waar je de spullen die je mee wilt nemen met de fiets niet los in de bak liggen bij je kinderen. Ook kun je bij ons een vloermat kopen, die ervoor zorgt dat losse items op hun plaats blijven terwijl je rijdt. Ook beschermt deze mat de onderkant van je box tegen krassen en andere beschadigingen.

Een Family-fiets van Urban Arrow eenvoudig bestellen bij Dekkers Tweewielers

Wij hebben twee verschillende Family-fietsen van Urban Arrow in ons assortiment. Koop je een nieuwe elektrische fiets? Dan krijg je een gratis fietsclinic cadeau. Tijdens deze clinic ga je met een groep enthousiaste gelijkgestemde de weg op of de bossen in. Hierbij ontdek jij alles over jouw fiets, zodat jij met een leuker en veiliger gevoel de weg op gaat!

Voordat je de fiets koopt mag je deze uitgebreid testen. Wij hebben een fietsparcours van maar liefst twee kilometer bij onze winkel zodat jij een uitgebreide proefrit kan maken. Jouw kinderen zijn natuurlijk ook welkom om lekker in de bak te zitten terwijl jij de fiets van Urban Arrow test!

© 2024 - Dekkers Tweewielers Wanssum B.V.
Created by LR Internet