Familiebedrijf Dekkers Tweewielers

Fietsen met een lach

Bij Dekkers geloven we in de vrijheid die door fietsen mogelijk wordt gemaakt. Een vakantiefietser op wereldreis, iemand met een beperking op een zorgfiets, weer lekker er op uit met een e-bike of op zondag lekker de wind door de haren op de mountainbike. Bij onze klanten leidt dit iedere keer weer tot een grote glimlach. Dit is waar wij iedere dag voor opstaan.
 
Ons assortiment van zorgvuldig geselecteerde en kwalitatief hoogwaardige fietsen zorgt voor een passende fiets bij iedere wens. Met een moderne showroom inclusief belevings- en testparcours, ervaren en bedreven vakmensen, een fietsmeting en een passie voor service zorgen wij ervoor dat we samen de juiste fiets voor je vinden.

Wij verkopen e-bikes, racefietsen, mountainbikes, bakfietsen, zorgfietsen, kinderfietsen en fietsaccessoires. Daarnaast ontzorgen wij jou met diverse aanvullende diensten zoals verzekeringen, haal- en brengservice en een 24-uurs servicelijn. 

Bedrijfsfilm Dekkers Tweewielers
Team Dekkers Tweewielers
32

Jaar ervaring in verkoop en reparatie

56

Specialisten staan voor je klaar

700

Fietsen in ons assortiment

3

Unieke servicepakketten

Familiebedrijf

Familiebedrijf

'Het begon bij ons pap Karel Dekkers'

Rob's ouders zijn in 1991 in de garage aan de Postbaan de fietsenwinkel ‘Karel Dekkers Tweewielers’ gestart. In 2003 is hij mee gaan werken in de zaak. Rob is met zijn team voortvarend aan de slag gegaan en heeft het bedrijf gevormd tot een echt Experience Center.

Lees het ondernemersverhaal van Rob

Van fietsenzaak naar grootste e-bike Experience Center

Onze historie

In 1991 is het allemaal begonnen: de start van Dekkers Tweewielers. In een klein winkeltje achter het woonhuis wordt er gestart met de verkoop van fietsen en het uitvoeren van kleine fietsreparaties. Een nieuwe fietswinkel is geboren, het blijkt een daverend succes! Dekkers Tweewielers groeit uit tot een bekende fietswinkel in Wanssum en omstreken.

Precies tien jaar later, in 2001, neemt ook zoon Rob intrede in het bedrijf, de huidige eigenaar van Dekkers Tweewielers. De winkel én het aantal klanten blijft ook deze jaren steeds meer groeien. De winkel barst uit haar voegen. Hierdoor wordt er in 2008 een tweede verdieping bovenop de winkel gebouwd. 

In 2018 wordt de knoop doorgehakt en verhuist Dekkers Tweewielers naar een nieuwe locatie, zo’n 200 meter van waar het ooit allemaal begonnen is. Dit gloednieuwe en innovatieve pand biedt meer dan genoeg ruimte voor onze fietsen, de werkplaats én een uniek fietsparcours.

Onze historie

Ambassadeur Stichting Leergeld

'We doen echt iets terug voor de maatschappij'

Bij Dekkers en Wealer zijn we trots op het feit dat we ambassadeur zijn geworden van Stichting Leergeld Nederland. Om ouders en kinderen te helpen met de fiets naar school te kunnen doen we jaarlijks een donatie aan deze stichting.

We ondersteunen deze fantastische organisatie door het doneren van nieuwe en gebruikte fietsen. We willen hiermee echt iets terugdoen voor de maatschappij. Ons doel? Alle kinderen die het nodig hebben voorzien van een mooie fiets. Bekijk de video waarbij Rob Dekkers en Marc van der Linden van Wealer vertellen waarom ze zich hebben aangesloten bij Stichting Leergeld.

Naar Stichting Leergeld

Ambassadeur Stichting Leergeld

Mobiliteit voor iedereen

Samen kom je verder

Dekkers Tweewielers en Wealer bundelen eind 2022 de krachten in een strategisch partnership. De veranderende mobiliteitsbehoefte van (zakelijke) klanten zien beide bedrijven als een mooie kans naar de toekomst. Maatschappelijke aspecten zoals gezond en milieubewust leven in combinatie met de technologische ontwikkelingen in de fietsenbranche bieden vele mogelijkheden voor bedrijven, consumenten en overheid. Dekkers Tweewielers wil hierin een prominente rol vervullen. 

Rob Dekkers blijft als algemeen directeur verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van het bedrijf. 

© 2024 - Dekkers Tweewielers Wanssum B.V.
Created by LR Internet