Ook nu onze winkel weer volledig open mag, werken wij voor de aanschaf van een (nieuwe) fiets alleen op afspraak. Maak hier direct online jouw afspraak. ×

Service

Onze service, dat is nog eens service

Mocht er onverhoopt iets met jouw (elektrische) fiets gebeuren, dan lossen wij dit zo snel mogelijk voor jou op. Zodat jij weer lekker de weg op kan. Daarom proberen wij jouw fiets altijd zo spoedig mogelijk te repareren. Mocht dit onverhoopt toch langer duren, dan zorgen wij in ieder geval dat je direct de beschikking krijgt over een gelijkwaardige leenfiets.

ANGY-3719
ANGY-3345

Mobiliteitspakket

Geen onverwachte kosten

Na aanschaf van een elektrische fiets wil je natuurlijk niet dat jouw nieuwe aankoop iets overkomt. Daarom is het van belang om zaken goed te regelen, voordat er onverhoopt toch iets gebeurt. Met ons unieke mobiliteitspakket  voorkom je onverwachte kosten.

Lees meer

Trainingen & Clinics

Leer jouw fiets en jezelf kennen

Als je een nieuwe fiets aanschaft, dan is het natuurlijk van belang dat je de fiets goed kunt bedienen. Daarom ontvangt iedereen die besluit een nieuwe fiets aan te schaffen in de webshop of showroom van Dekkers een gratis training of clinic. Dit zorgt ervoor dat jij optimaal en vooral ook veilig kunt genieten van jouw droomfiets.

Lees meer

Trainingen
ANGY-3752

Snelservice

Zo, dat is snel!

Bij Dekkers streven wij naar de best en snelst mogelijke service. Om onze klanten dit te bieden, hebben wij een Quickfix oplossing om iedereen zo snel mogelijk weer op weg te kunnen helpen. Wij houden net zomin van lange wachttijden als jou. Daarom kun je zonder afspraak ten alle tijden terecht voor een Quickfix zoals een lekke band, slecht schakelen, nieuw zadel of een ketting die over slaat bij Dekkers. Wij repareren deze Quickfixes direct wanneer je bij ons aankomt, om je zo snel mogelijk weer te kunnen laten genieten van uw fiets.

Fietsplan

Special voor jouw medewerkers

Wil jij je medewerkers motiveren om meer te fietsen en met de fiets naar het werk te komen? Maak dan gebruik van een fietsplan. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de fiscale regelgeving die het mogelijk maakt voor medewerkers, via de werkgever, met belastingvoordeel een gloednieuwe fiets, of e-bike te kopen.


Fietsplan
Fietsverhuur

Fietsverhuur

Er op uit met de fiets

Wil jij de prachtige omgeving van Noord-Limburg ontdekken? Dit kan met onze fietsverhuur!

Wij hebben verschillende soorten fietsen te huur. Zo zijn er verschillende maten kinderfietsen stadsfietsen, mountainbikes en zelfs elektrische fietsen beschikbaar. Voor wie er echt een familie-uitje van wil maken zijn er elektrische bakfietsen en tandems te huur. Kijk voor het huren van een fiets op onze verhuurwebsite: www.fietsverhuurnoordlimburg.nl

 

24/7 bereikbaar

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor iedereen die een fiets bij ons koopt en hier een premium onderhoudspakket bij afsluit. Ook buiten de openingsuren van onze winkel zijn wij bereikbaar en helpen wij jou graag weer op weg!

Ben jij op zondag een lekkere fietstocht aan het maken en gaat jouw fiets onverhoopt kapot? Bel dan naar Dekkers Tweewielers en wij proberen zo snel mogelijk te komen met een vervangende fiets, zodat jullie snel weer op weg kunnen!

ANGY-3596
E-bike_leasen

Private Lease

Een e-bike leasen

Naast de reguliere verkoop van fietsen biedt Dekkers Tweewielers ook een private lease aan voor e-bikes. Hierbij spreid je de kosten van een nieuwe fiets en kun je toch een gloednieuwe fiets rijden. Je hoeft je verder geen zorgen te maken, aangezien onderhoud en reparaties bij het maandbedrag inbegrepen zijn.

Haal en breng service

Wij komen je fiets halen

Is jouw fiets kapot? Geen zorgen, wij komen je fiets thuishalen en brengen hem weer thuis! Het is niet voor iedereen mogelijk om de fiets zelf naar onze zaak te brengen, daarom hebben wij onze haal- en brengservice in het leven geroepen.

Uiteraard mag je de fiets ook zelf naar onze zaak toebrengen. In principe doen wij al het onderhoud en reparaties op afspraak. Kleine reparaties die we binnen 15 minuten kunnen repareren doen wij echter meteen.

Dekkers_haal_breng
Leenfiets

Leenfiets

Even een fiets van ons lenen

Terwijl wij jouw fiets onder handen nemen wil jij natuurlijk graag door blijven fietsen. Bij Dekkers Tweewielers is dit geen probleem! Je krijgt van ons geheel kosteloos een leenfiets mee, zodat je ook dan gewoon naar het werk kunt fietsen of toch lekker die enenronde kan fietsen die je al had gepland.

Inruilmogelijkheden

Ruil je oude fiets om

Bij veel online verkooppartijen is het niet mogelijk om een fiets in te ruilen. Bij Dekkers Tweewielers kan dit wel. Wil jij jouw oude fiets inruilen? Neem dan even contact met ons op en dan kijken we samen met jou naar de mogelijkheden!


ANGY-3482
ANGY-3354

Uitgebreide garantiemogelijkheden

Onze garantiemogelijkheden

De standaard fabrieksgarantie op elektrische fietsen bedraagt twee jaar. Deze garantie is met drie jaar te verlengen, voor een prijs van €195,-. Wil je voor meer zekerheid gaan? Kies dan voor ons voordelige mobiliteitspakket. Voor maar €189,- per jaar krijg je vijf jaar garantie, een jaarlijkse onderhoudsbeurt en is je fiets vijf jaar verzekerd. Wij kijken graag met je mee om de juiste keuze te maken!

Verzekeringen

Jouw fiets verzekeren

Klanten vragen ons vaak naar de mogelijkheden om een fiets of e-bike te verzekeren. Wij denken graag met deze klanten mee en bieden verzekeringen in verschillende vormen aan. Afhankelijk van jouw behoefte kiezen we samen een verzekering die past bij de fiets en jouw situatie.

ANGY-3373
ANGY-5484

Fietspaspoort

Bij elke fiets het Bike Totaal Fietspaspoort

Wanneer je bij ons een fiets koopt, ontvang je gratis het Bike Totaal Fietspaspoort. Hierdoor kun je vervolgens zelf kiezen welk servicepakket je aan het Fietspaspoort wilt koppelen.

 

Met het paspoort word je bijvoorbeeld automatisch uitgenodigd voor een jaarlijkse servicebeurt van je fiets die u zelf heel handig zelf online kunt inplannen.

Persoonlijk advies nodig?

Wij staan dagelijks voor u klaar!

di - vr: 09:00 - 18:00

za:       09:00 - 16:00