In het E-Bike Experience Center van Dekkers Tweewielers in Wanssum, Noord-Limburg vindt je een uitgebreide collectie aangepaste fietsen en zorgfietsen die speciaal zijn ontworpen voor mensen met verschillende mobiliteitsbeperkingen. Wij hebben altijd diverse modellen op voorraad voor een uitgebreide proefrit. Voor het beste advies maak je direct online een afspraak in onze showroom.

In het E-Bike Experience Center van Dekkers Tweewielers in Wanssum, Noord-Limburg vindt je een ui...

Lees meer

13 producten

Sorteer op:

Dekkers Tweewielers is dealer van onder andere de volgende merken aangepaste fietsen:

  • Van Raam
  • Tworby
  • Sitgo
  • Pfautec
  • Huka
  • PF Mobility

Aangepaste fietsen en zorgfietsen op maat

Bij Dekkers Tweewielers begrijpen we dat iedereen unieke behoeftes en wensen heeft, daarom bieden we maatwerkoplossingen en zijn de fietsen op maat samen te stellen. Onze speciaal opgeleide verkoopadviseurs staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte fiets die past bij jouw behoeften en wensen.

Of je nu op zoek bent naar een driewielfiets, een lage instapfiets, een loophulp, een duofiets of andere fietsen voor mensen met een beperking, wij hebben de perfecte oplossing voor je.

Driewielfietsen, lage instapfietsen en veel meer aangepaste fietsen

Onze driewielfietsen bieden stabiliteit en comfort, waardoor je vol vertrouwen kunt genieten van het fietsen. Met lage instapfietsen wordt het op- en afstappen gemakkelijker en veiliger, zelfs als je wat moeite hebt met bewegen. De loophulpen zijn ideaal voor mensen die wat extra steun nodig hebben tijdens het lopen of balanceren.

Samen op pad gaan? Ontdek onze duofietsen, die de perfecte mogelijkheid bieden om gezellig en veilig samen te fietsen. Of het nu gaat om dagelijks gebruik of recreatieve doeleinden, onze aangepaste fietsen zijn zorgvuldig afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Ontdek nu ons assortiment aangepaste fietsen en zorgfietsen en ervaar de vrijheid en onafhankelijkheid die fietsen te bieden heeft, ongeacht je mobiliteitsniveau. Bij Dekkers Tweewielers zetten we ons in om jouw fietservaring buitengewoon te maken zodat jij kunt fietsen met een lach!

© 2024 - Dekkers Tweewielers Wanssum B.V.
Created by LR Internet