De elektrische fiets is een ideale manier om op weg te gaan. De inspanning is lager maar je blijft toch in beweging. Bij Dekkers Tweewielers hebben we een uitgebreid assortiment e-bikes. Doordat je ondersteuning hebt van een motor, ga je niet alleen sneller, maar ook met meer comfort. Perfect om er mee op uit te gaan, te gebruiken als dagelijks vervoer of juist als schoolfiets.

De elektrische fiets is een ideale manier om op weg te gaan. De inspanning is lager maar je...

Lees meer

62 producten

Sorteer op:

Gezondheid en fitheid

Hoewel elektrische fietsen je helpen bij het trappen, betekent dit niet dat je geen lichaamsbeweging krijgt. Integendeel, e-bikes moedigen mensen juist aan om meer te fietsen en een actieve levensstijl te omarmen. Je kunt de mate van ondersteuning aanpassen aan jouw behoeften. Zo kun je nog steeds trappen en je spieren gebruiken. Dit is een geweldige manier om jouw gezondheid en fitheid te verbeteren zonder overmatige druk op jouw gewrichten.

Gemak en tijdsbesparing

Met een elektrische fiets kun je files vermijden en sneller op jouw bestemming aankomen. Je hoeft je geen zorgen te maken over parkeerproblemen en kunt jouw e-bike gemakkelijk stallen. Dit bespaart jou kostbare tijd en maakt jouw dagelijkse reizen veel efficiënter.

Bij Dekkers Tweewielers hebben we de perfecte e-bike voor jou klaarstaan. Ontdek ons assortiment vandaag nog en ervaar zelf de voordelen van elektrische fietsen. Kies voor een groenere en gezondere levensstijl met een e-bike van Dekkers Tweewielers.

Voor iedereen een passende fiets

Nederland is een echt fietsland. Fietsen zijn daardoor ook niet weg te denken uit ons straatbeeld. Waar we tot een aantal jaar geleden rondfietste op een eenvoudige (maar degelijke) stadsfiets, is het aantal en de verschillende soorten fietsen de afgelopen tijd flink gestegen. Er is voor iedere (fiets)tocht, (fiets)wens en (fiets)eis een geschikte tweewieler te vinden. Zo kan iedereen vol vertrouwen en met veel plezier het fietspad op.

Dekkers Tweewielers verkoopt: elektrische fietsen, racefietsen, stadsfietsen, kinderfietsen, mountainbikes, zorgfietsen en occassions.

© 2024 - Dekkers Tweewielers Wanssum B.V.
Created by LR Internet