Wij zijn op Koningsdag gesloten

Wie herkent het niet: Samen met een van je ouders de eerste keer zonder zijwielen fietsen. Een belangrijke mijlpaal voor de jongste fietsers onder ons. Er zijn nogal wat zaken om rekening mee te houden als het gaat om de juiste fiets voor de kinderen. Of je nu op zoek bent naar de eerste fiets voor je kleintje of een upgrade voor een grotere avonturier, wij hebben de juiste fiets.

21 producten

Sorteer op:

De juiste kinderfiets kiezen

De ideale maat

Het kiezen van de juiste maat kinderfiets is cruciaal voor comfort en veiligheid. 

Lichtgewicht frames

Kinderfietsen moeten een lichtgewicht frame hebben om het manoeuvreren gemakkelijk te maken. Aluminium en staal zijn populaire materialen.

Verstelbare onderdelen

Zadelhoogte en stuur moeten eenvoudig verstelbaar zijn om mee te groeien met het kind. Dit verlengt de levensduur van de fiets.

Onderhoud en tips voor kinderfietsen

Regelmatige controles

Controleer regelmatig de bandenspanning, remmen en ketting om ervoor te zorgen dat de fiets veilig en soepel blijft rijden.

Neem je kind mee in het basis onderhoud

Leer je kind eenvoudig onderhoud, zoals het oppompen van banden en het smeren van de ketting, om een gevoel van verantwoordelijkheid te ontwikkelen.

Fietsplezier voor kinderen

Familietrips

Maak van fietsen een familieaangelegenheid door gezamenlijke fietstochten te plannen. Dit bevordert een gezonde levensstijl en familiebanden.

Kinderfietsen - een stap naar onafhankelijkheid en plezier

De eerste kinderfiets opent de deur naar avontuur, onafhankelijkheid en fysieke activiteit. Met de juiste keuze en aandacht voor veiligheid worden de eerste fietsavonturen van je kleintje onvergetelijk.

Dekkers Tweewielers verkoopt: elektrische fietsen, racefietsen, stadsfietsen, kinderfietsen, mountainbikes, zorgfietsen en occassions.

© 2024 - Dekkers Tweewielers Wanssum B.V.
Created by LR Internet